Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulex

Żonaty mężczyzna zaprosił mnie do swojego mieszkania...

Polecane posty

Gość kasiu na żonę dla niego
się nie nadawałaś, ale pasujesz mu na kochankę, czyli ok! pewnie masz charakter kurewki i nadajesz się do lewizny, facet wie co robi

Gość kasiulex
tak sobie tłumacz :)

w dalszym ciagu nie wyjasnilas czego my ci tak zazdroscimy...

Gość Brzózkaaaaa87
Dokładnie, nie nadawałaś się na żone ani żeby się z Tobą pokazywać wśród znajomych, za to na kochanke się nadajesz...Więc zapewne masz charakter pospolicie zwanej kurwy, facet zna Cię więc chce sobie poruchać tyko :) Albo się wybiera dobry seks albo fajną babke na żone :classic_cool: To samo się tyczy płci przeciwnej albo seks albo grzeczny facet :classic_cool:

taaa, ty sobie tlumacz idiotko... leci na ciebie..? tak samo on leci na ciebie jak ci goscie co posuwaja tirowki leca na nie.

a jesli ty tego nie rozumiesz to wcale mu sie nie dziwie ze traktuje ci jak worek na sperme... skonczylam polemike z toba ..

Gość kasiulex
hmm ale ja z toba nie polemizowalam :) mam gdzies twoje zdanie, nie znasz calej sytuacji a sie madrzysz :) dewotki

Gość kasiulex
czego mi zazdroscicie /? powodzenia u facetow ciekawego zycia erotycznego' odwagi

Gość kurewkom się nie zazdrości
ale rozrywkę dostarczają gawiedzi takie głupie laski jak ty nie zapomnij pokazać się z tym byłym swoim znajomym, będą miały kogo obsrywać po kątach, że do życia we dwoje się nie nadawałaś, a do rypania w sam raz jesteś

Gość sŁODZIK30
I pewnie tego, że za tydzień podziękuje za usługi i odeśle do domu....

Gość kasiulex
nie wiem co zrobilam ze sie spotkalam z taka reakcją. myslicie stereotypami. zal mi was.

Gość sherry ann
kasiulex ... a ile Ty masz lat dziewczyno ? ...widac zycia nie znasz :) mozesz sobie dalej trwac w tej nieswiadomosci, ze niby tylko kwiaty bedziecie podlewac :) haha

Gość Sesja fotograficzna
Zgłoś się na profesjonalną sesje fotograficzną do Bartka Wardziaka www.wardziak.pl w Warszawie. Pod okiem stylistów, makijażystów przejdź przemianę i uwierz, że jesteś Piękną Kobietą. Prosimy o nadsyłanie swoich zdjęć na bartekwardziak@feelbeauty.eu dwie fotografie ukazujące Twoja twarz i całą sylwetkę. Prosimy podać wiek, dokładne wymiary. Prosimy o branie udziału nie tylko pewne siebie Kobietki, ale przede wszystkim Panie, które wmawiają sobie jak bardzo są nieatrakcyjne. Udowodnimy jak mocno się mylisz!!! Więcej tutaj: http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/144

co do zazdrosci to - nie wydaje mi sie zebys miala powodzenie skoro z zonatym facetem sie pukasz, zycie erotyczne chyba tez masz raczej ubogie skoro musisz wyjezdzac do bylego... aha .. i nie myl odwago z kurestwem...

Gość haa haaaaaaaaaaa haa haa
o tak bardzo Ci zazdroszczę, bardzo!!! że z braku laku będziesz kochanką byłego :D zazdroszczę, że aż boli :D

Gość kot13
kasiulku to może ja sprubuję Tobie wytłumaczyć błąd w myśleniu:-) facet zaprosił Cię do mieszkania w którym mieszka z żoną i być może jakimstam dzieckiem, Ty załóżmy przyjmujesz zaproszenie, bardzo dyskretnie wchodzisz, robicie co swoje, upojna noc itd w międzyczasie dzwoni żona no i ty chcac nie chcąc jesteś świadkiem jego udawanek,lub jeszcze lepiej przychodzi niespodziewany gość i co wtedy? jak się będziesz czuła? Jakby ten miły pan chciał się z Tobą pospotykać wynająłby piękny hotel nad morzem gdzie moglibyście pić wino przy blasku zachodzącego słonca a tak chłopina przyoszczędzić chce nie szanując ani żony ani Ciebie. A Tobie się to podoba bo uważasz, że jesteś dla niego megaatrakcyjna.Zrobisz wielki błąd jak skorzystasz z tego zaproszenia bo odbije Ci się to czkawką prędzej czy później- nawet jak się z nim nie bzykniesz będzie Ci głupio samej przed sobą. On chce obleciec sprawę tanim kosztem , nie widzisz tego?

Gość kot13
spróbuję miało być oczywiście:-)

Gość kasiulex
a nie przyszlo wam do glowy ze on nie ma urlopu??

Gość kot13
a co ma że tak spytam piernik do wiatraka? aaaa, już wiem , o to jego wygodnictwo chodzi... no tak, rzeczywiście brak urlopu w tym wypadku to problem:-) on do pracy a ty poczekasz do popołudnia. I wyobraźmy sobie sytuację taką- szczęk kluczy w drzwiach i staje w nich żona która postanowiła np wrócić wcześniej. Bajeczna sytuacja naprawdę. I zapewniam Cię, że dla Ciebie niezabawna. ten Twój były to jakiś pajac i do tego gołodupiec chyba- Ty lepiej dziewczyno mądrzejszego poszukaj i nie zawracaj nim sobie swej ślicznej główki.