Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolczatka2222222222

co może oznaczać ból pęchcerza tylko podczas stosunki???

Polecane posty

Gość kolczatka2222222222

Cześć, proszę kogoś o radę kto wie co może być przyczyną bólu podczas stosunku, dodam że robię to od niedawna i cały czas czuję parcie na pęcherz a co za tym idzie konieczność przerwania stosunku.

Gość u mnie było szybko
to mogą być jakieś bakterie idz do gina lepiej

Gość kolczatka2222222222
nigdy nie miałam zadnych problemów z pecherzem i ten ból czuje tylko podczas stosunku, po nic mnie nie boli

Gość NIEMEDYK
Radzę Ci zrobić usg jamy brzusznej by wyeliminować wady ze strony układu moczowegoi jednocześnie pójść na badanie ginekologiczne, trzeba ustalić przyczynę, po co się męczyć. Samo moze nie przjeść

Gość kolczatka2222222222
miałam nadzieje że może przejdzie mi po jakimś czasie, próbowaliśmy też róznych pozycji i nadal nawet po sikaniu wciąz czułam że nadal mi się chce... jestem załamana :(

Gość masz zapalenie pęcherza

Gość kolczatka2222222222
ale po stosunku mnie nic nie boli i nie mam czestej potrzeby oddawania moczu, tylko podczas stosunku tak mam nawet jak się wysikam i znowu to robimy to cały czas czuje napieranie na mój pęcherz :(

Gość kolczatka2222222222
czy nikt nie miał takiego problemu? :(

A może po prostu ma za dużego i Cię uwiera przy seksie? Jak uderza o szyjkę macicy to się robi wrażenie parcia na pęcherz ;)

Gość kolczatka2222222222
być może dla ma za dużego ale przecież nie zerwę z chłopakiem którego kocham bo ma dużego,a do ginekologa boję się iść :(

Gość a to jest bardziej bol
czy uczucie, ze chce ci sie siku? Ja miałam tak ze jakies pierwsze 2-3 miesiace uprawiania seksu podczas stosunku bylo ok, ale potem piekło mnie przy cewce i bolało przy sikaniu. Brałam furagin, byłam u gina, po jakimś czasie samo przeszło.

Gość do gina boisz sie isc
a pierdolic to sie nie boisz? :D moze jeszcze powiesz, ze nigdy nie bylas i nie bierzesz tabsow :/

Gość kolczatka2222222222
boli mnie podczas stosunku, jak zrobimy przerwę i pójde do łazienki to nie mogę od razu się wysikać i nic mnie później nie boli. Boli mnie pęcherz gdy włoży głębiej :(

No to moim zdaniem kwestia długośći, a na to pozycje mają wpływ, nie możecie wybierać takich, żeby głęboko wchodził. A co do problemów z sikaniem po seksie, to chyba każdy człowiek ma, więc to nie ma związku :) Dla mnie po prostu wchodzi za głęboko i Ci uderza w szyjkę macicy, przez co odczuwasz to jak ucisk na pęcherz i ból pęcherza. Spróbójcie na boku się kochać z przodu i z tyłu, na łyżeczki... Od tyłu będzie głęboko wchodził, od przodu też, więc pozycje boczne wypróbujcie, nie powinno Cię boleć :)

Gość kolczatka2222222222
dzięki za radę erudytka :) spróbujemy tak napisałaś następnym razem

Gość anna_es
Może masz infekcję pęcherza skoro tak często cie boli, przejdź się z tym problemem do urologa, bądź ginekologa to ci może szczepionkę wypisze aby nawrotów nie było.

endometrioza krzyżowa może to być, ciężko zdiagnozować :o

Gość jbknk,m nkjm,
anna_es-----> kurwa autorka juz przez rok czasu wyleczyla sie , zabachorzyla, urodzila i dziesiatki jebakow miala:D a ty z porada wyskakujesz ja pierdole jakie cwoki :D:D:D