Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvva223

problem z tel. prosze o rade

Polecane posty

Gość vvvvvva223

mam tel w plusie do konca umowy zostało mi 5 doladowan. poki co konto mam wazne do 21.12.2010. zepsuł mi sie telefon i mam stary ktory tez ledwo dziala. chcialabym dotykowy samsung corby lub avile ( tu tez nie moge wybrac ktory lepszy doradzcie) i gdy bym przedluzala umowe musze wykupic te 5 kart po 30 zł i dodatkowo zaplacic za ten tel 139 zł, a tak teraz w promocji jest on na ta sama liczbe doladowan co bym przedluzala za 1 zl. co lepiej zrobic? prosze doradzcie i ktory tel lepszy.

Gość vvvvvva223
prosze o konkretne rady :)

Gość ja nie mam nic przeciwko
A mozna w Plusie wziac drugi tel zanim skonczy sie umowa?Ja kiedys mialam jedno doladowanie do konca i mily pan powiedzial ze najpierw mam doladowac ten jeden raz i dopiero moge podpisac nowa umowe.teraz tez poluje na Nokie X3 ale mam jeszcze 2 doladowania :(

Gość jakaś tam123
musisz doładować 5 razy odczekać chyba 24godziny i dopiero po nowy telefon

Gość jakaś tam123
ja mam avile i jestem zadowolona

Gość vvvvvva223
ale ten tel jest na moja mame. a teraz chce wziasc na siebie ja. i nie wiem co lepiej zrobic czy dac te 5 kart i potem 139 przedluzajac czy lepiej poczekac z zakonczeniem tych 5 doladowan do 21.12.2010 nie musze kupować kart a teraz wziasc za 1 ten ktory mi sie podoba? a w avili mozna ustawic dzwonek mp3 do sygnalu sms ?