Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna_aleksandra

Do wielbicieli sportów ekstremanych ;)

Polecane posty

Skakał ktoś z Was z bungee albo ze spadochronu? Zamierzacie to zrobić? ;) Może znajdzie się też jakiś instruktor bungee, chciałabym wiedzieć, jakie są kryteria do zaliczenia kursu na instruktora, bo babka na warszawskim bungee powiedziała mi, że bardzo trudno... I piszcie, jakie jeszcze sporty ekstremalne lubicie. Przy okazji polecam bungee w Warszawie, na Woli- Moczydło. Skakałam już 4 razy i zamierzam tam wrócić, jest naprawdę super!

Gość tu są miłośniczki innego
sportu mianowicie ekstremalnego analu :)

Gość 8588585ONA nanana
mój tatko skakał na bandżi, opowiadał, gdy jechał w górę z innymi ludźmi -rezygnowali ze strachu przed wysokością a było naprawdę czego się bać. Mój nieustraszony ojczulcio skoczył bez mrugniącia okiem- zoztała tylko pamiątka w postaci nagranego filmiku i dyplom który otrzymał.

Gość oweiruwoeriueoruowe
Oj wielbiciel czepiasz się, może ona skacze z paralotni, ona skacze a paralotnia leci dalej z jakimś facetem ;) Nie widziałeś paralotni dwuosobowej ?

ojej, straszne, przekreciłam słowo, to musicie byc wyjatkowo glupi, skoro juz nie wiecie, o jaki sport chodzi :D wiec, gdzie mozna latac na paralotni?

Gość dwa slowa.
wiec kto tu jest glupi?:o

umówmy sie, ze na paralotni się lata :) gdzie można polatać w okolicy warszawy nie mam pojęcia, jestem ze śląska i latam w czechach i na słowacji, natomiast na pewno polatasz nad morzem, na klifie i tez jest super (oczywiście w tandemie, a nie sama)

wzorem pana Wałęsy, łowienie ryb uważam za sport ekstremalny, i dający o wiele więcej bezpiecznej adrenaliny....