Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cavfv

Jestem po cesarce, po jakim czasie moge zaczac biegac, albo jakis sport?

Polecane posty

Gość cavfv

Bo nie moge schudnac, a nie wiem czy juz moge.

Gość cavfv
jestem taka gruba i mam okropnego doła, bo całe zycie byłam szczupła.Przyzwyczajona do facetow prawiacych mi komplementy na ulicy, a tutaj taka odmiana.Gruba, zle sie czuje, czuje sie niekobieca, niezawazalna,brzydka, choc niby z twarzy ładna.Urodziłam 2 lata temu synka, po synku duzo nie schudłam,a potem zaszłam w ciaze i przytyłam , a teraz juz czuje sie mega wieloryb.Waze 78 kg, a 2,5 lata temu wazylam jeszcze 60 kg przy 170 wzrostu.:(Na spotkaniu rodzinnym, kazda ciotka mi mowił, ale TY przytyłas:(chce mi sie plakac:(

Gość z innej beki
miałaś dwie cc czy sn i cc? Jakie wrazenia ?

Gość cavfv
nienawidze sie jak patrze w lustro, trzymam stare dzinsy sprzed ciazy, a ciagle w nie nie wchodze, nie wiem,mam ochote przejsc na głodowke byle schudnac:(

Gość cavfv
miałam pierwszy sn, a drugi cc?a jakies konretne pytania? to odpowiem

Gość z innej beki
jaka róznica między sn , a cc ? Kiedy gorzej się czułaś i dłuzej dochodziłaś do siebie ? Wagą się nie przejmuj, na schudniecie potrzeba czasu , nic na siłe , nie odchudzaj się kosztem dziecka Mysle ,ze sama waga zleci i się ustabilizuje , ale na razie tych pare kilo bedzie więcej

Gość cavfv
z innej beki..Lepiej sie czułam po sn,gorzej psychicznie i fizycznie cc Nie wiem cesarka na zyczenie, to moim zdaniem głupota.Rana po cieciu tez przeciez boli.Nawet bardziej niz, po sn.Jedynie, to, ze przy sn, musisz sie przy samym porodzie nameczyc troche, ale to zalezy.Ja sie przed cesarka tez meczyłam, bo miałam kilka godizn bolesnych skurczy, zanim sie zlitowali i zrobili cc,o mało co bym nie urodziła naturalnie, za drugim razem, ale dziecko było posladkowo ułozone, wiec były przeciwskazania,a ze urodziłam przedwczesnie, to trzymali mnie jak najdłuzej sie dało, a ze nie dało sie za długo, bo porod postepował to bylo cc

Gość z innej beki
dzięki za odpowiedz Pytam , bo tu w kołko takie tematy cc vs sn Dziewczyny , które jeszcze nie rodziły chcą cc na zyczenie , a te które miały tylko cc tez chwalą i zaciekle bronią Co do wagi to się nie przejmuj , przetrzymaj ten okres , pewnie jesteś świezo po porodzie Mysle ,ze z czasem sie unormuje , mozesz trochę ćwiczyc lub kup sobie rowerek stacjonarny - jest wygodny ,a tez mozna schudnąć, moze pilnuj zeby się racjonalnie odzywiać , ale nie przejadać ( szczególnie wieczorami ) Nie głodz sie , bo to nie zdrowe i dla ciebie i dla dziecka

Gość z innej beki
oczywiscie ze sportem czy ćwiczeniami poczekaj az sie rana zagoi i lekarz ci pozwoli Ja spadam , bo pózno 🖐️