Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agresywna_plastelina

Pomóżcie wygrać chustę dla mego maluszka :)

Polecane posty

Tak, jak w temacie :) Jeżeli tylko masz kilka sekund, to proszę o głos. Myślałam, że w życiu w takie konkursy się bawić nie będę, ale jestem wielką fanką tych chust.. :) wiec moze sie uda :) Polecam każdemu zresztą :) Tutaj jest link do zdjęcia http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/1673 a tu jego skrót w razie czego: http://infobot.pl/r/1LEh

przede wszystkim daj poprawny link bo nie sądzę żeby komuś chciało się poprawiać:) oddałam głosik;)

Gość gegegerg
Prawdę mówiąc twój post na mnie zadziałał tak, że zdjęcie swojego maluszka tam wstawiłam. Po prostu na taką chustę mnie nie stać a że wszystkie zdjęcia ładne, aż nie wiadomo na które głosować, to czemu nie miałabym dołączyć swojego i spróbować? Ale że ty znalazłaś ten konkurs na pożytek kafeterii, to siedzę cicho i nie wstawiam linka do mojej córci. :D

Gość Nefrexia
Proszę

Gość troche glupotka222
jak można nosic dziecko w czymś takim :o współczuje dziecku .... gratuluje mózgu i odpowiedzialnosci rodzicom :(((

Gość sasiska
zrobione :)

Gość zagłosowałam na to
ale muszę sie zgodzić, ze dla malutkich dzieci chusty nie są wskazane. i to nie mój wymysł tylko zdanie kilku pediatrów. słaby kręgosłup nie moze utrzymać sie prosto i dziecko w chuście jest skulone i ma problemy z prawidłowym oddychaniem. no, ale to dobry biznes- sprzedać 5 metrów materiału za 170 zł

Gość Niuniulkaaa
Proszę bardzo ;)

ehh, no wlasnie, nozyczki dobrze mowia :) trzeba najpierw poczytac o prawidlowej postawie jaka ma przyjmowac dziecko. Nosidelka- wisidelka sa tragiczne dla postawy niemowlaka, natomiast chusty, czy nosidla ergonomiczne sa jak najabrdziej wskazane :) Najlepiej pogadac o tym z lekarzem i poczytac jakies artykuly :) W kazdym razie- dzieki Wam za glosy i prosze o wiecej... 🌻

Gość gaafa
zrobione