Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Li Mara

Po cc część mięśni brzucha jakby nie działała!

Polecane posty

Gość Li Mara

Jestem zdziwiona ale odnoszę wrażenie że gdy próbuję wciągnąć brzuch to tylko część mięśni współpracuje. Nie jestem w stanie poruszyć wszystkimi, na które przed CC i ciążą miałam wpływ. Zdarzyło się to wam, po cesarce, jeśli takową przechodziłyście? Czy wszystko wróci do normy? Dodam że od cearki u mnie minęło ponad pół roku. Dolegliwości nie odczuwam. Jestem sprawna. Tylko przy wciąganiu brzucha zauważam różnicę.

Gość Li Mara
Znalazłam taką wypowiedź na innym forum: "(...) Przy ostatniej wizycie u ginekologa powiedzialam ze po cesarce bardzo trudno zrzucic mi brzuch a on na to ze PO ROZCIĘCIU MIESNI BRZUCHA PODCZAS CESARSKIEGO CIECIA NIE BEDZIE MOZLIWE POWRÓT DO W MIARE PŁASKIEGO BRZUCHA dosłownie jestem w szoku Tłumaczył mi ze miesnie sa rozciagniete i nacięte i mozna to tylko skorygowac hirurgicznie Wszystkie ćwiczenia beda po prostu na marne." Byłaby to prawda, co odpowiedział internautce ginekolog?

Gość mixpix3
to trzeba bylo rodzic sn a nie cc ty durna kwoko zycze ci mega obwislego brzuchola:O

Gość madziulka1990
ja mialam cc.Od razu po zaczelam stosowac diete,mialam brzuch plaski aczkolwiek nieumiesniony ;/

Gość fkjfe
Mix Pix - pierdolnieta jestes!!!!!!!!!!!!

Moj znajoma rodzila CC i tez ma mega obwisly brzuchol, taki sflaczaly fujjj Jak idzie to tak jej sie trzesie i dynda. A wiem , ze stosowala diete i cwiczenia. Wiec to co piszecie o tym brzuchu po CC to chyba prawda. WSpolczuje.

Gość shafiraaaa
ponad 7 lat po cc jestem. Bez przesady co ludzie wygaduja... ja mam calkowicie plaski brzuch... moze te miesinie na dole zupelnie na dole, ponizej pepka jakies 5 cm to nie sa takie jak powinny ale napewno nie sa obwisle. A jesli lekarz nieumie zszyc miesni brzucha i macicy przy cc tak zeby po paru miesiacach kobieta wygladala normalnie to zaden lekarz. Poza tym mnie ciela kobieta i zszywala, takze tez jest to co innego niz facet ktory nawet guzika porzadnie przyszyc nieumie..