Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokoszka

Co myślicie o takim zachowaniu faceta??

Polecane posty

Gość kokokoszka

Witam,\ Dziś na grillu w gronie trojga kolegów mojego faceta, przy piwku , mój chłopak z zaskoczenia opowiedział jak to dziś na uczelni widział zaj.ebi.stą dupę, dokładnie opisując w co była ubrana i jak świetny miała tyłek oraz jak to ona działała na wszystkich facetów. Oczywiście męskie towarzystwo się rozentuzjazmowało niesamowicie...tylko jeden z nich spojrzał na mnie ze współczuciem. Widząc moją niezbyt zadowoloną minę, którą próbowałam ukryć ,mój chłopak, powiedział :kochanie ślicznie dziś wyglądasz. Pozwólcie,że zanim sama powiem co o tym myślę, spytam was o zdanie , co o nim myślicie i jak byście się poczuły na moim miejscu?

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
strzeliłabym focha, zaczela opowiadać do koleżanek o jakimś zajebistym facecie, albo najpredzej wpadła w bajere z jakims kolesiem z tamtej imprezy. na drugi dzien jakby moj facet sie pytał dlaczego sie tak zachowywałam albo o co mi w ogole chodzi, powiedziałabym co i jak. a tak w ogole to na pewno zrobiłoby mi sie strasznie przykro :( Natomiast po takiej jego opowiastce, slyszac tekst ze pieknie wygladam, rzuciłabym dość ciętą riposte, a jak nic nie przyszłoby mi do głowy to strzeliłabym focha i ... (patrz początek ;) )

Gość no to raczej
By już nie był mój facet.

Gość syrenka1987
zdenerwowałabym się i czułabym się poniżona;)

Gość kokokoszka
Proszę o dalsze wpisy, mam zamiar mu to jutro pokazać.;]

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
mysle że to nie bedzie dobry pomysł ;) raczej go rozbawi to ze o godzinie 2 w nocy pytalas o zdanie jakis obcych ludzi z durnego forum ;) faceci tego nie rozumieją ;) wszystkie kobitki tutaj obecne ci przyklasną, powieza jak to one strasznie by sie poczuy itd itp, a wejdzie jakis facet tutaj i napisze " dziewczyno przesadzasz, facet powiedzial o ladnej dupie, nic w tym złego". i każdy jeden tak napisze ;) takze lepiej porozmawiaj z nim, powiedz ze bylo ci przykro itd itp, a nie pokazuj glupkowatego forum ;)

Gość czasoumilacz II
Nigdy bym sie tak nie zachowal w obecnosci mojej dziewczyny... Kocham ja i szanuje.

Gość kokokoszka
Wiem ,że prawie każdego faceta by to rozbawiło, mówiłam mu ,że jest mi przykro, to myśli że to normalne i że ja sobie coś wkręcam. Dlatego chce mu pokazać ,że większość kobiet byłaby zła na moim miejscu. I on dobrze wie ,że siedzę przy kompie i piszę , bo śpi koło mnie i przed chwilą się budził z pretensjami co robię o tej porze... bleble..tylko mi się nie chce spać..

Gość NianiaNiunia
Przesadzasz. Ja raczej posluchalabym, co dokladnie mu sie w niej podobalo, aby wiedziec, czy moge cos poprawic w swoim wygladzie. Co wy takie zazdrosne jestescie? Tylko fochy strzelacie. ;) No to fajnie, lasencje zobaczyl, podjarali sie i koniec. Ja czasami oceniam glosno wyglad kobiet na ulicy: "Widziales, jakie miala piekne cycki?" i razem z moim facetem potakujemy glowami.

Gość kokokoszka
Dobra, my też wspólnie oceniamy wygląd innych, co nam się podoba a co nie. Znam doskonale jego gust. Ale czym innym jest zachwalanie tyłka fajnej dupy w obecności kumpli i mojej, a czym innym takie wymienianie swoich upodobań. Moim zdaniem to jest brak szacunku, mógł to zachować dla siebie a nie nad moją głową gestykulując opisywać kształt jej du.py.

Gość NianiaNiunia
Oj, daj spokoj. Faceci byli w swoim gronie, oni po prostu maja takie rozmowy, ktory kiedy ostatni raz sie pieprzyl, ktoremu ostatnio zrobila z polykiem... To sa meskie gadki i nie ma sie o co obrazac. No wiesz, jesli gadal przez 15 minut o jej dupie, to twoje niezadowolenie jest calkiem na miejscu, ale jesli tylko wspomnial i opisal, a potem przeszli do innego tematu, to szkoda nawet twoich nerwow. Zaloze sie, ze on nawet o tym nie pamieta, chcial zaimponowac kolegom - mezczyzni nie przywiazuja wagi do detali, pogadali, pogadali i kazdy juz zapomnial, a kobieta pamieta dluuugo. Idz spac, zapomnij o tym, a jutro ubierz sie tak, zeby wyeksponowac swoj tylek.

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
NianiaNiunia dobrze prawi ;) polać Jej ! ;)

A ja jako facet powiem ze mnie takie zachowanie nie dziwi, facet okazał brak taktu i chcąc zaimponować innym poświecił Ciebie i to nie nowina, takie sytuacje się zdarzają i sam byłem ich świadkiem. Nic na to nie poradzisz, ot, taka już ta Wasza więź, czy raczej powinienem z racji powszechności takich zachowań powiedzieć nasze więzi.

Gość jarooooooooo84
jestem płci męskiej i mimo tego ,że chyba wszyscy faceci gadają o takich rzeczach to ja bym tego nie powiedział nigdy przy swojej lasce , bo po pierwsze wiem jaka byłaby reakcja i w sumie się nie dziwie, po drugie sam myślę że to jest niesmaczne :)

Na takie tematy to oni raczej rozmawiaja tylko i wylacznie w meskim gronie:) bynajmniej kumple mojego faceta nie rozmawiaja o innych laskach, o seksie itp przy mnie albo przy swoich dziewczynach:) języki im się rozwiązują jak sobie wypiją:) i dla mnie taz by bylo dziwne jak by moj facet przy mnie powiedzial ze widzial zaje*** laske z fajnym tylkiem i super biustem i że cala bylą zaje***:)