Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlopak z krakowa...

Prawiczek....

Polecane posty

Gość Chlopak z krakowa...

Witam wszystkich, Mam pytane dotyczące dziewictwa. Mam 23 lata i wciaz jestem prawiczkiem. Nie spieszy mi się. Nie szukam byle kogo. Uważam, że seks nie jest najważniejszym kryterium w sprawach miłości. Chciałbym jednak spytać Was co o tym sądzicie? czy dla kogoś to normalne? czy sądzicie ze taka osoba ma szanse na związek z kimś kto już dawno jest "po"? CHcialbym uslyszeć a nawet porozmawiać z Wami na ten temat...

Gość Kl@r@
HEHE to tez masz problem takich jak Ty jest pełno , nie przejmuj sie niczym jedyny problem jak trafisz na taka która jest juz bardzo zaawansowana , to albo Cie rzuci albo sie nauczysz od niej duzo ..bo praktyka duzo robi !!! pozdrawiam Cię ja też kRaków:)

Gość szatan Lucyfer
powiadam wam- prawiczków przyjmujemy do piekła !

Gość Piecyk-bez-chlebka
Pewnie ze masz szanse na zwiazek z dziewczyna,która ma to juz za sobą, ludzie sa rózni. Natomiast osobiscie gdybym dowiedziała sie ze facet z którym sie spotykam jest prawiczkiem to przypuszczam ze wywołało by to u mnie pewnien rodzaj konsternacji, nie wiem jak bym zareagowała, dlatego,że... chyba nie za bardzo odpowiadałaby mi rola nauczycielki. Natomiast raczej nie spotka mnie taka "niespodzianka" poniewaz mój przedział wiekowy to od 30 w góre,a tacy panowie z reguły maja doswiadczenie. Ale z drugiej strony, masz 23 lata, to młody wiek,jesli znalazłbys dziewczyne w tym samym wieku bez doswiadczenia na pewno razem byłoby wam raźniej, z doswiadczoną mozesz czuc sie naprawde niezrecznie i bedzie Cie to wszytsko bardzo stresowac.ODRADZAM.

Gość Julia22............
gdzie wyście sie uchowali podaj namiar albo namiar podaję ja kocica@inter.com.

Gość sdfsdfsadf
Julia22............ a co szukasz prawiczka? Co prawda nie jestem autorem tego tematu ale jestem w podobnej sytuacji jak on(jestem o rok młodszy od niego) I z chęcią bym poznał jakąś nauczycielkę lub osobę z którą byśmy się razem uczyli.

Gość Chłopak z krakowa...
własnie mnie trochę przeraża sytuacja w które dziewczyna popadnie w konsternacje;/ nie chciałby, by doszło do takiej akcji... gdyby dziewczyna miała 30 lat i sie zdystansowała z tego powodu to byłoby dla mnie dziwne. Jak na swój wiek powinna to zrozumieć, że nie każdy jest maniakiem seksualnym;p

Gość Chłopak z krakowa...
własnie Julia... chciałas namiar jakiś (nie wiem co prawda po co) krakovv@vp.pl