Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani kasia :)

pyt o auto i rejestracje, pomozcie

Polecane posty

powiedzcie jesli chce przerejestrowac kupione uato to czy bede miala zmieniane tablice rejestracyjne??Bo na nich jest DWR czyli dolnoslaskie a ja jestem z wroclawia czyli DW...to beda zmieniane??I ile kosztuje taka zmiana i wogole calosc za rejestracje???? I jeszcze jedno pytanko, wiadomo ze na odbior dowodu czeka sie kilkanascie dni, czy przez ten czas da mi jakis dokument na ktorym bede mogla normalnie jezdzic?? Jesli ktos wie niech powie, musze wiedziec, bardzo wazne. Z gory dziekuje.

Rejestracja to chyba 240zł czy 170zl już nie pamietam do tego podatek w skarbowce chyba 2% od wartoscie samochodu. dostaniesz miękki dowod tymczasowy i po miesiacu dostaniesz dowod staly. jeszcze tylko ubezpieczenie wykup lub przepisz na siebie.

no tak, ale czy bede musiala zmieniac tablice skoro jest teraz DWR a ja jestem z wroclawia czyli DW....??? I czy na tym tymczasowym dowodzie moge normalnie jezdzic??

Gość fghj
tablice dostaniesz inne...chyba, że były by z tego samego miasta ( czyli u ciebie DW) to możesz zachować...