Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shafiraaaa

Kto z was mieszka bez rodzicow?

Polecane posty

Gość ja mieszkam bez rodzicow
Niestety nie... Panna w ogóle w ciąży piła i ćpała, jak zaczęła rodzić to była pijana i nie wiedziała co się z nią dzieje. Teraz nie wiem czy jej matka zajmuje się tym dzieckiem czy ona sama. Jeszcze pamiętam jak na grillu karmiła dziecko 2 letnie kiełbasą i dała popijać piwem :o Wszyscy byli oburzeni a ona zrobiła awanturę, że to jej dziecko i mamy się nie wtrącać.

Jak nic nie zrobią po interwencji policji to napisz przez internet do niebieskiej linii anonimowo o sytuacji jaka sie tam dzieje

Gość ja mieszkam bez rodzicow
W wogóle to u mnie w mieście wszędzie takie patologie. Też raz widziałam babkę po 30-stce, która szła pijana z małym dzieckiem, dziecko bez butów, z gołymi stopami po chodniku szło, matka chciała go wziąć na ręce, żeby po schodach wyjść i oboje z tych schodów spadli :( Mojego faceta siostra ma jedno dziecko i pragnie mieć drugie ale nie może zajść w ciąże, ma dom, pracę i jest odpowiedzialna a nie może mieć już dzieci a takie mnożą się jak króliki a później te dzieci chodzą głodne, zaniedbane bo rodzice mają je gdzieś.

Gość To że ktoś mieszka z rodzicami
nie znaczy że jest mało zaradny.My mieszkamy z rodzicami, mają domek. Oboje pracujemy, chcieliśmy wziąść kredyt na mieszkanie ale bank nam odmówił bo niby mamy za mały wkład własny. A brać kredyt na 30 lat pod zastaw mieszkania nam się nie uśmiecha, bo są potem większe raty. Więć nie wrzycajmy wszystkich do jednego wora.

Gość persefonae
23 lata praca na niepełny etat- rodzina jeszcze mi trochę pomaga finansowo studia dzienne dzieci i męża nie ma i nie planuje na swoim od roku (znaczy na wynajmowanym )