Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yururururu

jak sie zmienic prosze doradzcie mi cos bo oszaleje

Polecane posty

Gość yururururu

jestem niesmiala osoba ,walcze ciagle z depresja i biore leki...kazdy w pracy co chce to mi powie bo wiedza,ze ja sie nic nie odezwe:( juz mam siebie dosc... kazdy ma mnie za popychadlo ktoremu wszystko mozna powiedziec... ja juz trace nadzieje na zmiane bo nawet po za praca niektore osoby mnie tak traktuja

Gość enignes
Samoocena!!!! Zrób cos dla siebie. Wez np swoja przyjaciółke i pójdzcie razem na cały dzien do salonu odnowy biologicznwej. Pokaz ze o siebie dbasz i ze znasz swoja wartosc. Jak ktos bedzie do Ciebie sie wyrazał tak, ze nie bedzie Ci sie to podobało, powiedz to bez podnoszenia głosu, ale stanowczo. Jestem facetem i nie miewam takich problemów, no moze ze smiałoscia troche, ale nie wiem czy mam dobry tok myslenia.

Gość gaefrggt
" i pójdzcie razem na cały dzien do salonu odnowy biologicznwej" co za idiotyczno-kuriozalna rada :D

Gość yururururu
prosze,blagam o rady

Gość zenobia.z.o
silny facet nie bedzie cale zycie bronil przeciez... po pewnym czasie mu sie znudzi sile trzeba znalezc w sobie ;)

Gość nikt nie zgadl tego ostatniego
Może może, zależy pewnie od faceta ale w dzisiejszych czasach najlepiej liczyć na siebie :classic_cool:

Gość Autorko ile masz lat?

Gość dddddddddddddd
Najlepsza metoda to musisz się dowartościować!!!! Zmień coś może w swoim wyglądzie, może nowa fryzura, tak byś poczuła sie ładniejsza, a wtedy napewno będziesz pewniejsza siebie

Gość yururururu
22lata,,, mam przez to naprawde dosc swojego zycia...czasem chcialabym byc chamska a tak zahowuje sie jak ciota:(

Gość yururururu
???

Gość a po co masz być chamska

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Chamska to nie musisz być bo sobie tylko wrogów narobisz i nikt cię nie będzie lubiał ani szanował.Bądź asertywna,najlepiej jakbyś znalazła gdzieś wykłady o asertywności.Ja na takie uczęszczałam przez miesiąc ,stałam się inną pewną siebie kobietą i nikt mi na głowę nie wlezie.Kosztowały takie warsztaty 1200 zł ale warto było !!!!!!!!!

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nauczysz się na nich np.odmawiania w bardzo grzeczny acz stanowczy sposób !!!!! Bardzo pomaga i zaczna cię sznować oraz liczyć się z tobą !!!!!