Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żołądkowa gorzka i balsam

Czy w Polsce narkotyki powinny być zalegalizowane?

Polecane posty

Proszę o szczere i mądre odpowiedzi wszystkich kobiet i mężczyzn zgromadzonych na tym forum.

Dodam, że alkohol, nikotyna, kawa i sisza mi się nudzą powoli oraz guarana i napoje energetyzujące.

Gość tak..
bo wodka tez jest legalna..

Gość mbhv
Jasne że powinny byc zalegalizowane. Ja jestem za legalizacją lubie sobie od czasu do czasu zapalic skręta (palic zioło jest wesoło)

Mieszał ktoś kiedyś z Was wódkę z kokainą, marihuana i heroiną? Był po tym dobry odlot?

Jakie by były ich dopuszczalne dawki spożycia więc? Jaka jest teraz edukacja w szkołach na temat narkotyków i alkoholu? Skoro jest dopuszczalna ilość dozwolona alkoholu we krwi do prowadzenia pojazdów mechanicznych to i powinna być ustalona dopuszczalna ilośc spożytych narkotyków dla kierowcy!

Wódka i grass - zniszczy nas! Dykta, feta i tableta, a na końcu . . . mineta! Odprawszmy mszę za suszę grzeszników i nabijmy kadzidło świeżym grass'em oraz zaparzmy naparu und herbatki z liści koki lub porzujmy je jak gumę donald, turbo czy hubba-bubba!

odwiedź sobie hospicjum i dogorywających narkomanów, to prędko zmienisz zdanie, o legalizacji narkotyków......

Czyli na to wychodzi, że trzeba pić alkohol ze sklepu! Opodatkowany, legalny i wspierający budżet! mam rację?

Gdzie można nabyć najczystszą i najlepszą kokainę?

Kusi alkohol reklamami i etykietkami pięknymi. Celebryci piją to i my chcemy z moją żoną i synkiem osiemastoletnim oraz córeczką 19-stoletnią . . .

pozwólmy na legalizację narkotyków, tylko pytam się kto zainwestuje w budowę, szpitali odwykowych, psychiatrycznych i da pozwolenie na broń by się przed takim ćpunem obronić????????????????

Gość bo ziele ma przyjaciol wiele:)
no ba ja rowież jestem za zalegalizowaniem:>

Gość persefonae
Generalnie jak ktoś jest głupi i chce się truć to jego sprawa, mnie nic do tego. Ale jest jeszcze taka kwestia, że ludzie pod wpływem narkotyków zwyczajnie stanowią zagrożenie, dla siebie i dla innych. I jakoś nie wydaje mi się, żeby taki ćpun mógł normalnie funkcjonować w społeczeństwie- weekend daje w żyłę, a w tygodniu grzecznie do pracy. Narkotyki uzależniają organizm dużo silniej niż alkohol.

mnożna także powoływać się jak niektóre głupki na zjawisko prohibicji w USA, ale trzeba wziąść pod uwagę to , że prohibicja w Stanach była na początku XX wieku i świat, bardzo się zmienił od tego czasu....

Gość bo ziele ma przyjaciol wiele:)
ale co ey juz od razu ze cala ludkosc zmieni to...najlepiej zeby nic zlego nie bylo na swiecie ale skoro juz jest to co jest to widocznie mamy z tego korzystac a zycie ma sie tylko jednioo

Gość mie_mos
Legalizacja kokainy jest priorytetem.

Gość czorny1
oczywiscie ze tak malo tego narkotyki powinny byc rozdawane za darmo zeby kazdy narkoman mogł sie zacpac na amen i byłby świety spokój