Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnorzęska

Ciuszki!!!

Polecane posty

Gość czarnorzęska

Mam dośc dużo ciuchów w których nie chodze z różnych powodów jedne sa za małe drugie za duże... Większość tych ciuchów jest w świetnym stanie.I tak sobie myśle żeby je sprzedać ale nie bardzo wiem gdzie. Na allegro nie chce ponieważ mam 17 latek a tam trzeba mieć 18. Jak by tu sprzedać te ciuchy?

Gość czarnorzęska
a może tutaj ktoś by chciał kupić? Mam do sprzedania: -czarną z krótkim rękawem koszule na guziczki w białe jakby konieczynki te konieczynki sa bardzo malutkie koszula jest z lekkimi bufkami (z croppa rozmiar L) - różową dłuższą koszulke na środku jest taki kolorowy stworek(firma the muppets rozmiar L ale również może być na dziewczyny które noszą rozmiar M) -granatowa bluzka z długim rękawem z dekoldem a spod niego wystaje biała blizeczka na trzy guziczki z tasiemką wplecioną na górze(rozmiar S) -bluzeczka w panterke dla osób szczupłych rękaw 3/4 (rozmiar S) -buty sandałkowate białe mają strasznie dużo paseczków sa za kostkę (nr.39) -czarna sukieneczka w różowe buciki torebeczki,zapinanna na szyji, przed kolanko (rozmiar S) jakby byłi chętni to prosze pisac napisze więcej ciuszków a to mój nr gg 5723161

Gość ssww
a na szafa.pl? tam spróbuj...

Gość różowepaznokietki
ja bym była zainteresowana tą koszulą z croppa moge prosić o jej foto??

Gość tez mam playa i tez
mojeciuchy.pl na przykład też kto mądry ci wpłaci kasę i poda adres nie znając cię? a na takim portalu jakieś bezpieczeństwo jest

załóż konto na photoblog.pl i tam wystaw ciuszki ;) wiele osób to robi. Istny rynek się tam zrobił ;) ;) Możesz się także z kims wymienić ;)