Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mile zaskoczony

zostałem zaskoczony

Polecane posty

Gość mile zaskoczony

wczoraj lezałem sobie w parku,i usłyszałem obok przechodzącej dziewczyny która rozmawiała z innymi dziewczynami takie oto słowa -mogłby byc moim chłopakiem ale nie męzem zrobiło mi sie kurwesko dobrze po usłuszeniu tego z natury należe do niesmiałych osób,brzydki też nie jestem laska bardzo podbódowała moje ego Dziekuje ci Dziewczyno za twe słowa DZIĘKI

Gość her komendante
marne te twoje pocieszenie

Gość Basia z dużymi Tzytzkami
klikłeś Klikaczem ? ;)

Gość zulu gula
ale mnie rozbawiles buheheh laska powiedziala mniej wiecje tyle : na chwile moze byc na przerywnik w zyciu sie nada ale na stale i na powaznie juz nie Nie wiem kolego co cie tak podnioslo na duchu buhehehe

a może nie móiwła o Tobie? może to tylko fragment rozmowy... myślisz że by tak głośno gadał , żebyś to usłyszał?? jak ja bym miała takie cos powiedzieć to napwewno tak , żeby nie słyszął, więc się nie łudż:P

Gość mile zaskoczony
nikogo w promieniu 100 metrów nie było laska powiedziała to z usmiechem na twarzy,z chwila minięcia mej osoby w rozmowie na mój temat uczestniczyły też inne dziewczyny Wiem o czym rozmawiały przed minęciem mej osoby,angielski rozumiem bardzo dobrze,Angielskie dziewczyny są bardzo głośne(mieszkam w UK) ryja to one potrafia wydzierać

Gość mile zaskoczony
napisałem przecież że wiem o czym rozmawiały,zanim mineły moją osobę więc sobie nie wmawiam nie mam takiej potrzeby!!! napewno nie gadały o żadnym facecie,z chwilą mijania mej osoby jedna z lasek odwróciła głowe w moim kierunku,usmiechneła sie i powiedziała to co usłuszałem że mógłbym byc jej chłopakiem,ale nie męzem po tych słowach odwróciły sie w moim kierunku inne laski ,niektóre zaczeły coś tam gadac i się śmiać mi to nie przeszkadza "że tylko chłopakiem" Za Żone to ja chce tylko POLKE!!!

Gość Gladiusss
Ale zes zjebal kolego. Trzeba bylo poprosic o numer tel. ta panienke.