Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze się świeŻa a nie świeRZa

estera

Polecane posty

przykro mi ale nie zdazylam przeczytac tego co napisałas o usunieto topik

hehe na tym że dobrze ze ponioslas konsekwecje swojego czynu, jestem twoja rowiesniczka ale nie wyobrazam sobie takich ograniczen, wczoraj impreza dzisiaj umowiona jestes z przyjaciolmi a ty biedna w domu z dzieckiem, wspolczuje i to szczerze

a ten link do czego?

przeczytałam i nie przekonuje mnie to za bardzo :P To tylko twoj szczesliwy blog a zycie jest zupelnie inne, nie wierze ze ani razu nie jst ci przykro kiedy znajomi ida na impreze a ty nie mozesz

to piałam jak byłam w ciąży . wtedy jeszcze normalnie spotykałam się ze znajomymi . Teraz jest inaczej . Przyjaciółki przychodzą dzwonią ale to co innego . Lubiłam ogniska wypady gdzieś nad wodę . Teraz wszędzie ze mną jest Amelka . Nie zabiorę jej na imprezę czy na ognisko bo muszę myśleć o niej a nie o mnie . Teraz nie liczę się ja - wiem o tym i każdy mi to powtarza .

wiem dlatego to jest smutne, nie jestes brzydka i widze ze kochasz mala ale to nie jest zycie, w twoim wieku powinno sie korzystac i szalec, a ty goraniczasz sie do dziecka, domyslam sie ze wiekszosc znajomych tez sie czesciowo odwrocila, lato bedzie najgorsze, zawsze siedzenia do pozna przy ognisku, wypoady na jezioro a teraz za kazdym razem musisz myslec o dziecku

co do malej to jest przeslodka :) taka mala ksiezniczka, mam kuzynke w jej wieku prawie bo ma 3 miesiace i jestem zachwycona takim malenswtem ale nie na codzien :P tak wgl skad jestes?

Gość jdjsllojnbhhh
a ile macie lat dziewczyny?

ja bede uciekac bo umowilam sie o 13 :P i jescze raz wspolczuje i zycze powodzenia :)

Bardzo podoba mi sie Twoj blog :) Nie piszesz w sposob w jaki pisze wiekszosc Twoich rowiesniczek..Widac,ze kochasz mala i nie masz w glowie "nasrane".Zycze Ci powodzenia i niech malutka zdrowo rosnie :)

Czytałam bloga i podziwiam :) Nie każda nastolatka jest taka dojrzała i odpowiedzialna, na marginesie mam młodsza córcie w wieku Amelki;)

Gość takajase
Niekiedy nastoletnie mamy sa bardziej dojrzale pod kazdym wzgledem,niz te po 30-stce.A dziecko w mlodym wieku wcale niczego nie przekresia wrecz przeciwnie,mlode mamy maja wtedy wieksze ambicje bo musza myslec rowniez o tej malej istotce.Ja tez bylam kiedys nastoletnia mama i z perspektywy czasu nie zaluje niczego w zyciu osiagnelam wiele skonczylam studia mam swoja firme i corke z ktora wygladamy jak siostry,gdybym mogla cofnac czas to na pewno niczego bym nie zmieniala.Estera zobaczysz za pare lat,jak kolezanki beda Ci zazdroscic mlodego wieku i odchowanej coreczki :) Pozdrawiam

Gość to zalezy od czlowieka....
nie każda 16 latka jest imprezowiczką. Ja w tym wieku grzecznie chodziłam do szkoły, uczyłam się do 18, potem ewentualnie wpadała do mnie przyjaciółka lub oglądałam tv bądź czytałam książkę. Nie chodziłam na żadne imprezy, koncerty, ewentualnie wypady do centrum handlowego bądź spacery z przyjaciółką. Gdybym wpadła w wieku 15-16 lat niczego bym nie straciła, bo niby co? Te spacery z przyjaciółką czy oglądanie tv:P

estera kurwo ukrylas na blogu wczesniejsze wpisy-czyli jebana szmato przyznalas sie do tego ze jestes pierdolona zyciowa niedojda, pierdolona dupodajka idz w chuj ze swoim bachorem!!!!