Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeezycieee

chyba zerwe z moim facetem bo jest słaby w łozku

Polecane posty

Gość mojeezycieee

jakis czas temu nasz sex wygladał ciut inaczej, a teraz nie dosć ze np robimy to rzadziej to jeszcze beznamietnnie..dodam ze ja zawsze mam ochote i nigdy nie odmawiam wczoraj miałam wolna chate na noc wiec siedział u mnie od 15..ja liczyałam na całonocne bzykanie..a tutaj jeden mały sex wczoraj..bardzo sredni...a potem wieczorem wypilismy winko roboismy sobie masazyk, i nagle głowa go zaczeła boilec:O wiec nici z sexu poszlismy spac..a rano sex trwał z 5 minut ledwo..bo z rana nie moze długo:O dodam ze nie mam gry wsteponej..pare namietnych pocałunków slini paluchy i wsadza mi w majtki i od razu zaczyna merdac mi w pochwie:O:O jak mu zwróciłam juz kiedys uwage ze moze by najpierw mnie rozgrzał całujac wszedzie nie dotykajac cipki to stwierdził ze on sie wtedy za szybko ponieca i za długo nie moze:):O zenua poza tym w trakcie np chce sprawdziec telefon bo sms doszedł, albo robi przerywnik i patrzy przez chwile na film:O opieprzam go zawsze

Gość mojeezycieee
i dodam ze facet ma 28 lat i nie jest szczeniakiem jeszcze ejst tak ze ja potzrebuje naprawde długiej stymulajci zeby dojsc..wiec przy czyms takim nigdy nie dochodze:O

Gość mojeezycieee
to moj pierwszy sexualny partner:Oi jestem zazenowana tym co sie ostatnio dzieje:O

Gość ale my jesteśmy
idz na pastwisko tam znajdziesz bataga dla siebie":D

Gość ediana 26
Widać, że w dupie ciebie ma. Nie chce mu się dymać bo pewnie go nie podniecasz i sama jesteś słaba w łożku, skoro to twój pierwszy popychacz.

Gość mojeezycieee
pewnie i tak chcoiaz sam mi mówił ze w łózku jestem dobra i jestem bardzo odwazna i lubie eksperymentowac

Sama sobie jesteś winna. Masz to, na co godzisz się. Czyli zgadzasz się na seks, kiedy on olewa Twoje oczekiwania i nie pieści tak jak byś chciała.

Gość mojeezycieee
wiem ze musze bardziej otwarcie zaczac mu mówic czego oczekuje..ostatnio zaczynam o tym mówic ale lepiej nie ejst

Gość mojeezycieee
Chyba z tego wszystkiego dam mu sie przelecieć analnie, bo kiedyś wspominał, że bardzo lubi ten rodzaj seksu. Co prawda ja nie jestem przekonana ale i tak wcześniej czy później będę musiała i tego spróbować.

Gość zmien go
a poza tym ja tez nie wiem, dlaczego faceci od razu dobieraja sie do majtek :P moj tez nie potrafi inaczej, przyjdzie, przytuli sie, od razu mu stanie i zaczyna mi grzebac w majtkach. zadnej gry wstepnej, pocalunki gora 3-4 minuty. jeeez, normalnie nie mam ochoty sie nawet przytulac bo wiem z gory co bedzie kombinowal. mowilam mu wiele razy ze seks i przytulanie to 2 rozne rzeczy i milo by bylo czasem po prostu tylko sie przytulic :P a on swoje. dodam ze jestesmy 10 lat razem i mamy po 30 lat :P

A ja się domyślam. Tylko się nie obraź! Może dlatego szybko wędruje (jego ręka) do majtek, bo onne części Twojego ciała (piersi, brzuszek) nie są dla niego atrakcyjne lub jak on je pieści, to Ty nie reagujesz mocnym podnieceniem? No wez, sapanie, pojękiwanie, chwalenie i mówienie jak Ci dobrze i "jeszcze jeszcze". :)

Gość ona_ona_ona_
zmiń faceta sex jest ważny:)

Gość mojeezycieee
on dobrze wie że łaskotki mnie podniecają a mimo to nie drażni mnie pod pachami :(

Gość mojeezycieee
Cotton Eye Joe chyba nie myślisz że go oleję dla pierwszego lepszego przegrańca życiowego z kafe?!

Gość ona_ona_ona_
a zeby zycie było udane:) to kazdy element musi pasowac:) mój drogi kolego:)

Gość mojeezycieee
no więc piszę po co mam zamieniać słabego na jeszcze słabszego ? :D

dziś niedziela, wybaczam Ci :D mnie to nie rusza, więc nie wysilaj się. ja nie pieszczę 2 minuty i nie kocham się 5 minut. i nie boli mnie głowa po jednym winie.

Gość dr. Evil
13:22 [zgłoś do usunięcia] ona_ona_ona_ a zeby zycie było udane to kazdy element musi pasowac mój drogi kolego co to za debilizm?! tak to się można puzzlami bawić a nie życiem! poza tym to zdecydujcie się, kobiety, bo albo macie za złe że przytula całuje ale w majty wam nie zagląda albo że nie przytuli i nie całuje tylko w majty zagląda :P

Gość mojeezycieee
widze ładne podszywy:D

Gość mojeezycieee
tak teraz przemyślałam sprawe jak byłam na kibelku, że kręci mnie moja kupa, jak myslicie jak zareaguje jak mu powiem, żeby zrobił mi kupe na piersi a potem to rozmazał? proszę o poważne odpowiedzi.

Gość marek 22151
Sądzę, że bardzo spodoba mu się twój pomysł. Obyś takich więcej miała.