Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 19999

PRZECZYTAJCIE I PORADZCIE, Z GÓRY DZIEKUJE.

Polecane posty

Gość anka 19999

Żle wybrałam szkołę średnią, technikum zamiast liceum. Po wakacjach będę w klasie maturalnej. Dobrze się uczę, ale zwątpiłam w siebie. Mam czerwony pasek. chodzi o to,że przedmioty będę zdawac raczej na poziomie podstawowym, bo jeszcze duzo czasu mi zajmie przygotowanie się do egzaminu technika. Kompletnie nie wiem na jakie studia isc, boje sie ze nigdzie sie nie dostane. Intersuje mnie bilogia, chemia, jezyki obce.Myślę o chemii, dietetyce, filologii germańskiej. Z uczelni wybrałabym Unwerek Kochanowskiego w Kielcach, uniwerek w Rzeszowie. Czy moglibyscie mi cos doradzic? Z góry dziękuje.

Gość Emmett Fitz-Hume
Napisz swoimi słowami co Cię interesuje w życiu :)

Gość anka 19999
na farmacje sie nie dostane bo podst biologie zdaje. swoimi słowami:) no to... lubie biologie chemie jezyki obce, lubie czytac o roznych witaminach, substancjach, miksturkach, zdrowym zyciu, lubie prace z ludzmi, podroze

Gość anka 19999
na farmacje trzeba biol i chem rozszerzone:(

Gość studentka filologiii germański
jako studentka filologii germańskiej, 5 roku mówię Ci, że na studiach filologicznych (UAM) trzeba świetnie znać język obcy a nie na poziomie podstawowym, bo inaczej wywala Cię Przenieś sie do dobrego lo, szlifuj język i może sie uda.