Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mataa93

ciąża przez petting- PILNE!

Polecane posty

Gość mataa93

ostatnio uprawiałam petting z moim chłopakiem. ja byłam naga, a on miał bokserki. dostał wytrysku. możliwe że miał nasienie na rękach i pieścił mnie w okolicach intymnych, ale nie wsadzał mi palca głęboko . poza tym dotyknęłam moją łechtaczką jego wilgotnej bielizny. czy możliwa jest ciąża?\ dodam, że nie wiem czy to były dni płodne gdyż miesiaczki mam nieregularne. proszę o szybką odpowiedz bo umieramy ze starchu.

Gość jelcz342
Poczekaj parę miesięcy jak brzuszek urośnie to znaczy, że wciąży jesteś.

Gość Piecyk-bez-chlebka
Wredniak hehe ;) , dobre masz teksty. Koleżanko, test ciążowy on-line na kafeterii ma bardzo nikły procent wiarygodności ;p , nie jest miarodajny, nie polegałabym na nim. Od dzieciaki,dzieciaki,lepiej uczcie sie bo konic roku blisko,czy sesja, nie wiem co tam macie.

Gość marek 22151
Jeżeli dostał wytrysku w bokserkach to bankowo jesteś w ciąży. Gdyby to były zwykłe slipy to zapewne byś nie zaciążyła.

Gość Kawer
Kto to widział, żeby się spuszczać w bokserki ?? Nie mogłaś mu obciągnąć do końca ? To teraz się martw.

Piecyku - dzięki. :) Ty też jesteś super, fajnie mieć taką kobietę, która dba o doznania swego faceta, stara się go rozpalić, urozmaicić pożycie. Tak trzymaj! :) P.S. Na przyszłość rzucę temat: zasłonięcie mu oczy (szalem) i w tym czasie szybkie przebranie się lub zrzucenie wierzchnich ciuchów (szalfroka) by mu się pokazać w tej seksownej bieliźnie. Można też dodać zakucie w kajdanki i niech sobie tylko patrzy na Ciebie (striptiz). A potem możesz się do niego dobrać (a on wciąż unieruchomiony)... :)

Gość Piecyk-bez-chlebka
Wredniak,dzieki za miłe słowa :)Hmm, jestem po seksuologii i wiem jak ważne jest dla faceta urozmaicenie co pewnien czas. Nasłuchałam sie tyle historii od facetów, których kobiety o siebie nie dbały i nie dbały tez o odpowiedni nastrój w sypialni, tylk patrzec jak wkrada sie rutyna, a pozniej przychodzi taka jedna z druga i płacze,ze maż ja zdradza,że unika seksu, ze chyba juz go nie pociąga jako kobieta... A wystarczyło po prostu zadbac i pilnowac odpowiedniej temperatury, żeby pozniej nie miec takich problemów. Lepiej zapobiegac niż leczyc.

Gość Piecyk-bez-chlebka
Fachowcem to jest Lew-Starowicz, ja dopiero sie ucze ;)

Gość Piecyk-bez-chlebka
Z ta przewaga to zależy... do czego chcesz ja wykorzytywać ;) heh, bo jesli np. siedzisz w gabinecie i ma przyjsc mężczyzna z zaburzeniami erekcji, to akurat mój wiek i płec przyniosłyby odwrotny skutek, zdecydowanie taki facet poszedłby pewniej do seksuologa faceta, poniewaz facetowi łatwiej przyznac sie do tego problemu przed facetem seksuologiem niz przed młodą seksuolożką ;) Taka prawda.

Gość Piecyk-bez-chlebka
W moim życiu osobistym nie mam takich problemów, o których słysze w gabinecie ;),a czasem sa takie przypadki,że głowa mała.

Gość Piecyk-bez-chlebka
heh, na poczatku bylo smiesznie jak wracalam z pracy a moj facet pytał : "jak tam dzisiaj?" , po czym ja odpowiadłam: "aaa, dzisiaj wytryski zbyt przedwczesne,fetyszyzm i problem ze wzwodem, jestem padnieta" ;p heh

No na pewno te opowieści (w skrócie) były zabawne (z Waszego punktu widzenia). P.S. A czy u Ciebie zdarzały się sytuacje, kiedy konieczne było rozebranie się (tam) i obejrzenie "narządów"?

Gość Piecyk-bez-chlebka
Heh, nie, nikt sie nie rozbiera w gabinecie seksuologicznym, to jest miejsce rozmów i rozwiazywania problemów ale nie przez dotyk pacjenta i nie przez rozbieranie go. NO chyba,ze sprawa dotyczy budowy narzadów płaciowych i pacjent ma jakies obawy,watpliwosci, to wtedy moze byc sytuacja,ze koniecznia bedzie opinia seksuologa (ale bardziej na zyczenie pacjenta), zadnen porzadny profesjonalny seksuolog nie bedzie ci sie kazał rozbierac,a tymbadziej nie bedzie cie dotykał. Raz miałam tylko taka sytuacje,ze przyszedł młody chłopak z zaburzenianmi seksualnymi,seks sprawiał mu ból,powiedział ze chyba ma cos nie tak z budowa penisa, wtedy konieczna była eskpertyza - okazało sie ze miał stulejke ( tak jak zreszta podejrzewałam).

Jesli autorka nie chce w tak mlodym wieku zejsc na zawał to proponuje zrobic badanie z krwi na obecnosc HCG. Wynik bedzie szybki. A na przyszlosc proponuje pod bokserki zalozyć prezerwatywe, skutecznosc 101%

Piecyk - ale mi nie chodziło o to, czy Ty (ogólnie seksuolog) dotyka tych intymnych miejsc u pacjenta - w celu jego "wyleczenia". Mnie chodziło o to, czy są takie przypadki zaburzeń, przy któych konieczne jest (lub celowe) obejrzenie narządów płciowych. W szczególności o to, czy miałaś przypadki oglądania penisów - na co mi odpowiedziałaś. 1. I jak Ty na coś takiego reagujesz? 2. Mówiłaś facetowi o tym i jak on to odbiera? P.S. A tak w ogóle, to może przejdziemy pogadać na inny wątek, bo już kilka "rozwalamy"? ;)