Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mixer14

moj przyjaciel i moja siostra?

Polecane posty

Mam wielki problem. Moj najlepszy kumpel chce byc z moja siostra (i ona z nim tez) z która nie mam niestety zbyt dobrych relacji. Boje sie ze to moze zniszczyc nasza dlugoletnia przjazn i powiedzialem mu o tym, ale on to olal i powiedzial ze nic takiego sie nie stanie i ze mnie nie rozumie. Moze dlatego ze nie wie jakie relacje sa miedzy mna a siostra. A ja wiem ze jesli oni zostana para juz nie bede mogl o wszystkim z nim pogadac , ze wszystkiego sie zwierzyc a nasze wspolne imprezy beda oznaczaly wspolne z moja siostra czego wolalbym unikac.I sila rzeczy unikajac mojej siostry bede unikac imprez z nim a tego bardzo bym nie chcial bo naprawde jest moim dobrym przyjacielem. Poza tym boje sie ze moze kiedys nawet przez przypadek( bo straszna z niego papla) powie jej pare takich rzeczy, o ktorych wolalbym zeby ona nie wiedziala. Prosze wiec o rade czy to ja przesadzam i powinieniem dac zgode na ten zwiazek i sie nie bac czy jednak on powinien mnie posluchac w imie naszej dlugoletniej przyjazni i nie pakowac sie w ten zwiazek, ktory jej grozi. Bo jak na razie to kompletnie olewa to co mu powiedzialem na ten temat i z nia kreci....Czy ja w ogole mam prawo nie zgadzac sie na to nawet jesli bylaby to milosc ich zycia? mam straszny mentlik w glowie...

Gość twój dobry przyjaciel
wiedział by o tym jak wyglądają twoje kontakty z siostrą.Skoro tego nie wie,to znaczy że jest tylko dobrym kumplem do imprezowania:-D