Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmnmnmnmnmnmnm

Dlaczego jestem dziwny ?

Polecane posty

Gość nmnmnmnmnmnmnm

Mam poczucie humoru ktorego nikt nie rozumie, ogladam filmy ktorych nikt nie oglada, czytam ksiazki ktore sie nikomu nie podobaja i do tego pisze na kobiecym forum :O. Nie pasuje do tego swiata dlatego stworzylem sobie swoj wlasny w ktorym jestem sam. Wszystko byloby dobrze gdybym byl szczesliwy ale nie jestem a z innymi ludzmi nie moge zlapac kontaktu. Probowalem sie zmienic ale wtedy nie bylem soba, bylo jeszcze gorzej. Ide cos zjesc.

Gość brzyddaaaaaaaaaal
haha :D a muzyki też słuchasz takiej,ktora sie nikokmu nie podoba ;)? tęz mam swoj własny swiat,lubie miec taką odskocznie,nie umiałabym stąpac twardo po ziemii :D

Gość nmnmnmnmnmnmnm
dobra -żart :przychodzi ojciec z córeczką do sklepu z zabawkami ojciec pyta : chcesz misia? córka na to : nie chce mi się ;)

Gość nmnmnmnmnmnmnm
słucham mongolskich piesni stepowych z XVII wieku :)

Gość jaaaaa2o
tez tak mam 🖐️ tłumy to oszołomia 🖐️

Gość nmnmnmnmnmnmnm
nadmieniam iz moim hbby jest lepienie posążków buddy :)

Gość nmnmnmnmnmnmnm
Mnie tez nie rozsmieszyl. Posty z 13:50 i 13:51 to podszywy, w pierwszym poscie nie uzywalem polskich znakow diaktrycznych wiec podszywacz w przyszlosci niech bedzie bardziej uwazny 🖐️. Nie bede ciagnal tego tematu dalej, dzisiaj mam beznadziejny dzien, jestem calkowicie bez woli zycia. Na tym topicu beda same podszywy, jestem wystarczajaco zdolowany wiec wole zebycie mnie jednak nie dobili calkowicie. To byl moj ostatni post, temat mozna usunac.

Gość Janeczek85
aaa tam chłopie ;) po prostu masz inny sposób patrzenia na swiat. Nie każdy musi zachwycać się super prdukcjami z Holywood ;) bądz taki jaki jesteś ^^

Gość nie jest zle....
Znam dziwniejszych 🖐️.