Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafka wstawka

Ksiądz Jerzy Popiełuszko i jego beatyfikacja

Polecane posty

Gość agrafka wstawka

To , że jest błogosławiony to co innego niż ogłoszenie go świętym? Jestem dumna, że to się stało. Jak oglądam teraz tv to czuję w sercu dobro i takie oczyszczenie. Jak odsłonili obraz księdza Jerzego to aż się popłakałam. Nie mogę się doczekać aż w końcu odwiedzę jego grób, bo wcześniej nie miałam okazji. Żałuję, że nie poznałam go osobiście, że chociaż nie żyłam w tamtych czasach. Jego śmierć była tragedią. Ja i moja rodzina czujemy się bardziej związanie z Janem Pawłem II zwłaszcza, że pół roku temu zdarzył się u nas jakby cud. Nie było to uzdrowienie a wręcz przeciwnie. Jednak mam nadzieję, że i ksiądz Jerzy będzie mi pomagał jak go odwiedzę. Już wcześniej się do niego modliłam. Wielki człowiek.

Gość kyrieelejzonnn
:o

Gość wtrącał się czarny do polityki
to go ubili! jakby sie nie wtracal to by go nie ubili! ale czarny jak to czarny musial sie wtracac do polityki! popieluszko to powinna byc nauczka dla czarnych zeby sie do polityki nie mieszali!

Gość agrafka wstawka
o co wam chodzi ateiści? aha zapomniałam...pewnie wasi dziadkowie albo rodzice to komuchy;/

Gość agrafka wstawka
co z wami? nie ma ludzi kochających św. księdza Jerzego?

Gość jaaaaa2o
jak juz cos to bł. a nie św. :O

Moim zdaniem nie powinien zostać świętym gdyż w swoim życiu NIC WIELKIEGO nie osiągnął ani nie zrobił. Prowadził zwykłe, normalne życie. A to, że został zamordowany przez komunistów nie jest powodem aby uznać go za świętego. W końcu nie on jeden był ofiarą komunizmu-czy to znaczy, że każdy kogo zabili komuniści powinien być świętym????????????????? Bo coś tu nie rozumiem...

Gość agrafka wstawka
no tak sorry pomyłka ale dla mnie to i tak święta osobowość

"wtrącał się czarny do polityki " To czemu Rydzyk wtraca sie do polityki ? jemu to wolno ?

AXAS- Wtrąca się bo po upadku komunizmu kraj zrobił się bardziej liberalny, a poza tym na razie rządzi prawica- więc czuje się bezkarny. Ale jak rządy się zmienią to chyba przestanie to robić i skończy się jego "sława".

Gość O zesz kutwa
I już się komuchy zawszone bultają :o 🖐️

Gdyby to miało wpływ na moje życie, to też ciężko byłoby mi to strawić. Ale żadnego wpływu nie ma- mojego standartu ani nie polepsza ani nie pogarsza, działa neutrealnie. Ja podchodzę do jego wtracania się z dystansem i humorem, czasami to lepsze niż ogladanie kabaretów

Gość jaaaaa2o
klechy powinny znac swoje miejsce ktore napewno nie jest w polityce , ale wiadomo ze ciagna do koryta

Gość Polska ciemnogrodzka
no cóż sacrobiznes musi się kręcić :O nie ważne, ze jest powódz. Ludzie tracą domy. Przez Warszawę przechodzi fala powodziowa, a czarni urządzają sobie festyn :O Nie ma kasy na leczenie ludzi, na autostrady, na emerytury, ale na fanaberię czarnych kasa się zawsze znajdzie :O Jeżeli Bóg istnieje to niech "spuści nogę i kopnie" to całe towarzystwo...