Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Asia___

Potrzebna pomoc! Do 12 czerwca mamy czas na uratowanie koni!!

Polecane posty

Gość Asia___

Witajcie! Gazeta "Metro" zajmuje się m.in. zbieraniem pieniędzy na ratowanie koni przed rzezią. Ostatnio przeczytałam, że do 12 czerwca mają zamiar uratować dwa konie-Balbinę i Dropsika. Oczywiście nie będzie to możliwe bez naszej pomocy! Tak jak wszystkim miłośnikom zwierząt zależy mi na tym, by konie trafiły do spokojnego miejsca, gdzie nikt ich nie będzie chciał skrzywdzić,dlatego piszę tu o tym, by jak najwięcej ludzi brało udział w tej akcji i by wystarczyło pieniążków na uratowanie ich. To nie jest żadna ściema z mojej strony i nie podaję fałszywego numeru konta, bo właśnie będę go przepisywać z tej gazety, napewno jest jakiś sposób w jaki to możecie sprawdzić. Potem, oczywiście, pojawi się w metro artykuł o tym dokąd trafiły konie i ile zostało zebranych pieniędzy. Myślę, że czytając ten artykuł, będziemy mieli satysfakcję z tego, że dzięki nam konie żyją i mają się dobrze :) Nr konta: PKO BP 15 1020 5226 0000 6002 0220 0350, Fundacja Centaurus, ul.Borelowskiego 53/2, 51-678 Wrocław, tel: (56) 652 85 65. Pomóżmy im! Mnie krew zalewa, jak widzę takich bezdusznych ludzi, którzy z zimną krwią zabijają takie cudowne zwierzęta;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować