Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalne

mój facet po 4dniach pracy pospraszał sobie wszystkie dziewczyny z pracy na NK

Polecane posty

Gość czy to jest normalne

czy to jest normalne, bo 3, może 4 dniach pospraszal sobie wszystkie (oczywiście same młode 18-24 ) dziewczyny z pracy czy to jest normalne jakbyście sie zachowały ? co o tym myslicie ?

Gość Janeczek85
kłótnia !!!!!!!!! co on sobie myśli !! powiniwn iść do pracy gdize nie ma żadnych kobiet ! a najlepiej siedziec w domu 24/h na dobę i służyć Ci za podnóżek !!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a a a a a a a a a a a a a a aa a a a a a a aa a aaa a a a a a a a a a a a a a a a a a aa a a a a a a aa a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a aa a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a aa a a a a a a a a a a a a a a aa a aa a a aa a a a a a a a a a a a aa a a aa a a a aa a a a a a a a a a a co za bezczelny typ

Gość bynymymynyby. .. ...
o nie to straszne, wiesz co, ja myślę, że to już jest pierwszy stopień do zdrady! :O uważaj na niego, pewnie chce sie z nimi umówić, dlatego pozapraszał!!!