Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmonauta

UWIELBIAM to....

Polecane posty

Gość kosmonauta

chce seksu,całowac piersi,kąsac,dotykac,lizac,mruczec do uszka mówic jestes Piekna,cudowna ,pragne cie... chce widziec usmiech radosci na TWEJ twarzy pragne seksu,długiej gry wstepnej,by laska jeczała stekała tak jak LUBISZ uwielbiam całowac nadgarstki,ramiana,przedramioan,uda,całe twe ciało nie ma dla mnie tajemnic!!! lizc stopki ssac te małe paluszki kocham kobiece ciało uwielbiam wkładać język do pepka i widziec jak moje pieszczoty sprawiają kobiecie radosc,zadowolenie uwielbiam gryżc ilizac twą jedrna pupe-a ty wtedy szczekasz niczym suka uwielbiam seks uwielbiam jak kobieta w moim otoczeniu rumieni się uwielbiam kąsać kobiece ciało.lubie pieścic twoje uda,całować je,gryżc wielką radosc sprawia mi to gdy liże twoją muszelke,gdy pociągnięcia mojega języka powodują twoje westchnienia,gdy cała Drżysz uwielbiam robic to szybko,wolno,delikatnie,ale stanowczo tak jak lubisz uwielbiam gdy dochodzsz mówisz moje imie i dociskasz moją twarz do swej kotki a ja liże cie coraz mocniej,szybciej tak ze braknie mi tchu,ale to nie ma znaczenia bo uwielbiam dawac ci to zadowolenie cudowna muzyka wydobywa sie z twych ust gdy dochodzisz ten spazm przyjemnosci w twoim wykonaniu jest genialny,ten krzyk jest wspaniały bo jest tylko dla MNIE gdy ty jeszcze płyniesz w KOSMOSIE ja delektuje sie widokiem twego ciała uwielbiam patrzec na te Wspaniałe oczka które wygladaja jak Perełki,niczym brylanciki pełne bŁYSKU,w których widze rozkosz,przyjemnosc,radośc,relaks twoja cudowna twarz jest pełna Blasku,Poprostu jesteś Piekna niczym Anioł a twój usmiech poprostu zniewala ,daje radośc delektujemy sie nawzajem swomi ciałami ALe to tylko była gra wstępna,pora troche sie poruszać... CDN...

Gość rozdział: pocałunki
:) cdn kiedy;)

Gość ohhhhhhh
smaka mi narobiles :P

Gość enignes
dobry z Ciebie element ;d

Gość ssppeedd
pisz R dalej:) słodziaku:)

Gość rozdział: pocałunki
uwielbiam gryżc ilizac twą jedrna pupe-a ty wtedy szczekasz niczym suka uwielbiam seks -- aha zmieniam zdanie, czytałam pobieznie;) to pisał jakiś erotoman..a ja myślałam, że to kawałek prozy grocholi;):P

Gość ssppeedd
tylko nie napisałes sWOJEGO IMIENIA:( wiec nie wiem:(

Gość hej hej heloł
kosmonauto zapraszam do mnie....:D

Gość kosmonauta
Lezymy obok siebie ,wpatrzeni,zaczynamy sie śmiac,niewiedząc z czego? twój usmiech mówi wszystko,To dopiero Poczatek!!! zaczynam znowu obsypywac twe cudne piersi,ciało pocałunkami,ukonszeniami,widze jaka radośc ci to zaczyna dawać moje usta głodne twego cudnego,jedrnego ciała,delektuje sie kazdym centymetrem twej spoconej skóry,tak wspaniale pachniesz,naturalnie Tak wspaniale reagujesz na moje pieszczoty,Lubisz to!!!!!! Uwielbiam gdy sie wyginasz,sprawiasz że czuje się zajebiscie chce dac ci tak wiele Cos genialnego mięc swiadomosc ze obcuje z taką fajną dziewczyną Ten Pierwszy ORGAZM jaki ci dałem był tylko wstępem ale jakże przyjemnym całuje cię wszedzie,bo twoje Piekne ciało to istna Świątynia Siadam w fotelu,a ty na mnie i zaczynasz rytmicznie sie ruszać,powolutku-mamy CZAS moje usta jakże chcą piescic twe cudne,ciało DŁONIE me pragną być wszedzie, zaczynam ci mówic sprośne rzeczy,widżąc twój entuzjazm kłade me gorące dłonie na twych jedrych posladkach,i zaczynam je uciaskać jak kucharz uciska ciasto Usta me delektują sie twymi piersiami,zaczynam je gryzc,ssac, Ty zaczynasz ruszac się coraz szybciej,smacznie przygryzajac sew usta.mrucząc niczym kotka mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zaczynam powolutku dotykac okręznymi ruchami twoją dupcie,robie coraz większe kółeczka-cudowne dawać ci SIEBIE Coś genialnego obcować z tobą,jestes taka Przyjemna wiem ze że powolutku dochodzisz,ale wiedz że ja nie daruje ci tej nocy Twoja Dupa należy dzis do mnie niczym najlepszy dzokej ruszaż swoimi bioderkami,czuję twe wnętrze,jest cudownie,CIEPEŁKO twój oddech na mej twarzy jest jak orzezwienie powolutku,powolutku idziemy coraz wyżej mamy tylko siebie,to i tak wiele niedługo bedziesz finiszować,czuje to poprzez twój przyspieszony oddech,rumieniec na piersiach bo tak wspaniale ,mocno zaciskasz dłonie na mym karku, czuje to przyspieszone tętno,i co najważniejsze ruszasz sie coraz szybciej,o jak ci musi byc dobrze Wiedząc jakbardzo ci zależy by wygrac ten wyscig zaczynam cie dopingować moje palce zaczynaja jezdzic po twych plecach,napewno masz ciarki,reagujesz tak jak chce zaczynam mówic ci poprostu-TAK,tak ,tak... i zaczyna się zespolenie naszych gorących,jakże głodnych siebie ciał Tak ,tak tak,tak,tak,tak.... wykonujesz jeszcze szebsze ruchy i nagle Big bang stało sie twoje ciało jest szargane wstrzasami,cos tam głosno mruczysz Ciemność sztywniejesz, a po kilku sekundach zaczynasz głośno oddychać UDAŁO SIĘ WYGRALIŚMY

Gość stefan w wway 29
onanista, hehe, tylko raz przeżył seks, ale z własnym ojcem

Gość kosmonauta
opisałem tutaj seks z pewna dziewczyną było zajebiscie CDN...

Gość przytknij dzóbek
tak naprawdę to facet, który w trakcie seksu klnie jest fujjjjj! u mnie nie miałbyś szans :classic_cool:

Gość kup pan cegłę
Też chcę. Dawaj adres, będę za chwilę.

Gość poświąteczna nl
no to musiało być nieziemsko

Gość kosmonauta
jutro ciąg dalszy mojego seksu

Gość kosmonauta
Z tym, że wciąż jestem prawiczkiem :(

Gość kosmonauta
lubię jeść własną kupę i lizać osrane rowy pedałom

wypierdalac prostaki jebane zazdroscicie mi dobrego seksu i fechtunku oszołomy od dzis kosmonauta jest tylko jeden

Gość świntuszka
uwielbiam erotomanów gawędziarzy z pazurem.. :D tutaj wszystko jest napisane wprost, jakby dla mas... coś oczywistego, co każdy facet uwielbia. :) tajemnica tkwi w tym, żeby uwodzić kobietę indywidualnie, żeby miała poczucie, że liczy się tylko ona i że tylko ją konkretnie pragniesz. ;) nikogo więcej :D musi być ten szelmowski uśmiech, "puszczanie oczka", zwodzenie, flirt i jakieś czarowanie komplementami.. później coś pikantniejszego, ale też nie tak od razu kawa na ławe... lepiej wspólnie fantazjować z wzajemnym dopytywaniem o szczegóły fantazji.. :D szczególnie lubie, momenty kiedy coś jest niedopowiedziane i można o tym pomyśleć przed snem.. :D np. nie wiem do końca, co tak naprawdę chciałby facet ze mną robić i później wyobrażam sobie różne scenariusze :P myślę też o moim własnym wkładzie dla niego... takie rzeczy mają urok, kiedy facet ma w sobie to coś - może być błysk w oku, albo cudowny uśmiech, może poczucie humoru, albo inteligencja - bez tego takie opowiadania erotyczne nie wzbudzają podniecenia..

nie napisałem tego dla innych napisałem to dla siebie bo miałem taka potrzebe opisałem swój seks to nie jest fikcja to jest życie

popracuj nad stylem bo te ''tak tak''bing bang'' psują efekt

będe pisał jak mi pasuje bede uzywał takich słów które oddaja moje emocje będe szczery do bólu

Gość so emotional
...miałem idealny widok na Twoją cudowną figurę, a doskonale dopasowane ubrania podkreślały Twój idealny tyłeczek.. rozmarzyłem się.. chciałem podejść, całować Cię po szyi, błądzić dłońmi wzdłuż Twojej talii, do momentu w którym nabierzesz ochoty do dalszej zabawy, a następnie przejść dalej... masz przepiękne piersi, mógłbym je całować całą wieczność.. uwielbiam na nie patrzeć i ich dotykać.. zawsze marzyłem, żeby kochać się z Tobą po hiszpańsku ;> ilekroć pomyślę o Twoich ustach.. mięciutkich, delikatnych, namiętnych.. mam niepohamowaną ochotę całować Cię tak jak w filmach... gwarantuję Ci, że czułabyś się niebo lepiej niż aktorka w objęciach Twojego ulubionego aktora. ;d jeśli zechcesz poczuć się boginią w moim łóżku(na podłodze, stole, krześle, lub pod prysznicem, jak wolisz ;d), będziesz miała okazję następnego wieczora.. ;> pozwól się uwieść mojemu delikatnemu, czułemu dotykowi i tym mięciutkim, namiętnym, wolnym pocałunkom.. przysięgam, nie będę się spieszył! (chociaż płonę z pożądania na Twój widok ;d) całowałbym całe Twoje ciało, centymetr po centymetrze, za ustami wiódłbym dłoń, jeśli się zgodzisz, chętnie opowiem Ci odważniejsze szczegóły.. ;)

nie krytykuje tylko sugeruje ze może być lepiej ale rób co chcesz :P

wiesz ,policzki mi sie ciepłe zrobiły tylko jeszcze nie krzycze Twojego imienia jeszcze nie kończymy...:)