Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka127

jestem zaszokowana

Polecane posty

Gość kobietka127

Rozstałam się z facetem i mialam przez 3 dni poczucie beznadziejnosci ze nic w zyciu mi sie nie wiedzie... ale od wczoraj życie mnie szokuje :D i to w pozywytnym slowa tego znaczeniu :D Mialam wrazenie ze wyszlam na ulice jakby z jaskinii - będac tyle lat w zwiazakach - nigdy sama jakos tego nie widzialam, a wczoraj wychodząc ze sklepu, wsiadając do auttobusu, cokolwiek robiąc wszędzie słyszałam teksty w stylu: "to tu takie piękne kobiety przychodza? " :D wiem jestem szurnieta :P ale musze moją radosc wyrazic calemu światu :P Na dodatek non stop ktoś dzwoni, byli, koledzy i każdy chce sie umowic na spotkanie :D to jest nienormalne - dowartosciowalam sie jak nigdy w zyciu :P a myslalam ze juz jetsem stara brzydka i nikomu sie nie podobam bo kto niby by chcial babe w wieku 27 lat gdy w okol juz niby większosc zonatych i dzieciatych? :D Kobietki mowie Wam zycie jest piękne :D :D

Gość kobietka127
wsadziłam sobie kabaczka do anusa mrau

Gość brunetka_80C_22lata
:) to dobrze ponoć życie zaczyna się po 30 ^^ a ty jesteś przed zresztą kobieta jak wino-im starsza tym lepsza. Jesteś wolna i atrakcyjna :)