Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliviaaa23

co o tym myslicie? tylko szczerze

Polecane posty

Gość Oliviaaa23

jestem szczupla , mloda dziewczyną. uważam ,że jestem zadbana i uchodze za ladna . a moj facet ciagle mi cos wytyka. to dziwne bo slyszalam ,że faceci nie zwracają uwagi na takie rzeczy jak kobiety dotyczace detali w wyglądzie. ale moj facet zauważyl np ledwo widoczny cellulit na pupie , na prawde ledwo co go widac bo jestem bardzo szczupla. zwraca mi jeszcze uwage np ,że obojczyki mam widoczne i to wg niego oznaka ,że kosci mi widac. zwraca uwage na spiłowanie paznokci jak sa nie rowno spilowane to mi o tym mowi , ale to jest ledwo widoczne . albo ostatnio byl oburzony ,że na wesele pomalowalam paznokcie bezbarwnym lakierem takim jak do francuskiego mananicure i ,że powinnam je pomalowac na kolorowo. uznal ,że skoro taka sukienka mi spada bo byla bez ramiaczek to widocznie mam obwisly biust ,a to już jest kompletna bzdura bo z obwislością nie ma nic wspolnego i wszystkim moim poprzednim sie podobal nawet to podkreslali ze biust mam wyjatkowo ladny. albo co jeszcze zauważa... rozne rzeczy typu ,że mialam jakiegos wagra na czole ,a kolezanki wlasnie chwala moja cere ,że nie mam wogole pryszczy rozszerzonych porow.. nawet dermatolog ja pochwalil.. albo jakas zylke zauwazy ,że mi wyszla... no i mase innych rzeczy . nie raz mowi ,że mam sie przebrac bo ubralam jeansy a powinnam sukienke. mam powodzenie u facetow wiec chyba tak tragicznie ze mna nie jest... ale nie jestem plastikowa lalka . nie jestem idealna. a on by chciał żebym byla jak po przerobce z photoshopa na okladce. rozumiem jakbym byla gruba i zaniedbana to mogłby narzekac ,ale ja i tak dużo czasu poswiecam na dbanie o siebie chodze do fryzjera kosmetyczki, nie chodze w byle jakich ciuchach workowatych , maluje sie codziennie itd..

i ty chcesz z kimś takim być przez całe życie? skoro tak mu się nie podobasz to niech sobie znajdzie inną

Gość brunetka_80C_22lata
a on chodzący ideał? oj misiu ale ty masz okropne paznokcie u stóp i takie brzydkie plamki za uchem :D

Gość Oliviaaa23
poza obiektywnie patrząc to on w kwestii zadbania o siebie stoi dużo gorzej ode mnie. nawet z higiena jest u niego roznie. ale on uwaza ,że skoro jest facetem to mu wolno

Gość polajna
tez uwazam-zmien na lepszy model. też mialam takiego faceta i o zgrozo. a naprawde fajna dziełucha ze mnie :D

Gość Oliviaaa23
Leviatan- ja podejrzewam ,że jemu rzadna sie nie podoba tak naprawde... bo komentuje nawet ladne dziewczyny nie raz ,że jakaś jest ladna ,ale ma dziurę na twarzy po ospie (jedną) , albo ma duzy nos ,albo stanik jej widać i takie tam. zreszta to chyba o czymś swiadczy skoro ma 32 lata i nie ulozyl sobie z nikim zycia...

Gość jjjjjjjjqqqq
najpierw mu zacznij wytykać takie same szczegóły (dobrze mu się przypatruj) i tak z tydzień, a potem go rzuć bo jest niechlujny :)

Gość jjjjjjjjqqqq
wiesz co on sie nie zmieni, więc nie męczenie się z nim więcej to jedyne wyjście...

Gość hr5tb
to jakiś utajony geks :)

Gość Oliviaaa23
a i jeszcze stwierdzil ,ze powinnam sie bardziej stroic bo np zestaw bluzka jeansy i bizuteria to za malo strojny zestaw i powinnam sie ubierac elegancko. no tak ,ale ja nie mam takiego stylu na codzien zebym ubierala sie jak na egzamin ,albo do biura... zwykle faceci patrza na calosc , a nie wyszukuja szczegolow nie wiem dlaczego z nim jest inaczej.. no na geja mi nie wyglada ;) ale z kolei tez potrafi byc pedantyczny w takich codziennych sprawach nawet przed seksem nie moze zrzucic ubran na podloge tylko polozyc na polce...albo jezdzi starym gratem stac by go bylo na lepszy,a musi go myc na myjni recznej bo normalna niszczy lakier. no i tym podobne sprawy, ale o siebie jakos pedantycznie to nie dba nawet za malo o siebie dba

Gość Oliviaaa23
up

Gość zacznij tez go krytykowac
czyt. przypadkowo w nim zauwazac to jego ego troche opadnie :P

Oliviaaa23 -> chyba nie chcesz aby ciebie i twój wygląd ktoś krytykował przez całe życie?

Gość najlepiej walnij mu prosto
z mostu, ze ta krytyka dziala tobie na nerwy i jesli szuka dziury w calym to niech zacznie od siebie samego i git, mr. idealny sie znalazl!!!

Gość .....ot..co......
twoj facet ma kompleksy i w glebi ducha mysli, ze jest dla ciebie za slaby i boi sie ze mozesz go zostawic, dlatego wpedza cie w kompleksy

Gość moim zdaniem chce mieć
laleczke na pokaz a nie partnerkę życiową i to w tobie widzi. Nie ma ludzi idealnych. Może ty zacznij mu wytykać jego niedoskonałości? Albo zerwij bo nabawisz się kompleksów

Gość a propo
po co ci taki facet? pewnie sam sobie nie ma nic do zarzucenia.