Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niusiaaaaaaaaaaaaaaa

pieszczoty

Polecane posty

Wczoraj po obiadku mój mężczyzna lezał sobie na kanapie, a ja siedziałam tak ,że on miał swoje nogi na moich gdy leżał... no i niespodziewania zaczelam dotykać jego penisa przez spodnie, stał się twardy... później przez same bokserki... a na koniec zdjęłam mu wszystko i zaczęłam delikatnymi ruchami dotkać wszystko co znajdowało się wokoło penisa , ale jego nei dotykałam... dotykałam jąder, pachwin, podbrzusza.. i tak się z nim droczyłam aż w końcu po kilku minutach wzięłam jego penisa... heheh jego reakcja bezcenna... aż jęknął jak go dotknęłam ;) polecam Wam Panie takie droczenie , bo to pobudza wyobraźcie i bodźce naszych mężczyzn :) PS. odwdzięczył mi się niesamowicie...

Jak? Pozmywał naczynia! :)

Gość Naczelny Cham Kafe
Po, wytarł chuja w firankę :classic_cool:

Gość lincoln
ja też to lubie...mmm...

Gość wow..............
i cos takiego jest wielkim odkryciem... a wszystkim wam sie wydaje ze zajebiste jestescie w lozku, bo sie rozlozycie i zadowolone czekacie :D

Gość lkfkdnfkl
ale dotykałas ręką czy ustami?

Gość ,,,k
a mi sie wlasnie bardzo chce tego... ale jestem dziewica i chce wytrzymac dla tego jedynego

odwdzięczenie polegało na tym, że kazał mi wypiąć pośladki, mocno je rozwierajać a następnie bez słowa zapakował mi swojego pytona prosto w moją różową dziureczkę, który jest wielki i ma 11 cm w zwisie. Ale mi to i tak wystarcza, poniewasz moja pupa nie jest jeszcze wystarczająco rozciągnieta.