Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prorok123

JAKI jest wasz ideal faceta ??

Polecane posty

Gość prorok123

piszcie jakie atrybuty powinien posiadac przystojny facet

Mily, szczery , szanujacy, brutek z czarnymi lub brazowymi oczami z 6 packiem :D, lekko opalony lub nie, wysoki z wlaskami na zela albo dlugimi, modnie ubrany, bogaty :D

Gość amicorum
Nie ma ideałów ale mnie kręcą szatyni o duzych niebieskich oczach.

Gość oligarchia plebejska
blondyn, 185 w górę, gęste loki, przenikliwe oczy, błyskotliwy intelekt, dobrze zbudowany i wysportowany

blondyn, min 180, niebieskie oczy, sześciopak?? hehe byleby bez mięsnia piwnego, wązny aby bicepsik był i zgrabny tyłeczek:D

Gość dddddddffhfhfhfljl;kj;lk;k
yglad niewazny byle byla chemia i portel

Szatyn lub ciemny brunet, bardzo jasna karnacja, zielone oczy z ciemną oprawą, 180 i wyżej.

- zaradny - inteligencja musi bić mu z oczu - opanowany - nie pijący w ogóle lub rzadko - nie ulegający wpływom kolegów - stanowczy - rozsądny - rodzinny wyższy, cięższy ;d hehe.. a na poważnie to ponad 170 jesli by miał to juz jest na + ;) kolor włosów nie istotny.. ;)

Gość mejbis.
dla mnie moim ideałem pod każdym względem jest mój ksiądz ;)

wysoki, chudy, ciemne włosy, jasna karnacja, niebieskie lub zielone oczy ;) szczery, wierny, spokojny, z poczuciem humoru, uczciwy, zaradny :)

Gość dziewczyna gangstera10000
Facet powinien mniec mase mięsnoiwa i ogolona głowę na łyso(ewentualnie krótkie wlosy) powinien mniec tajemnicze oczy i byc niegrzecznym chłopcem(bardzo niegrzecznym chłopcem) ja to takich lubie tatuaze jakieś i wogóle...kręci mnie to...ale kobiety z reguły lubia niegrzecznych chłopców...pozdrówki

Gość ssppeedd
ksiadz tez nie zle ale troche dla mnie za młody:P

Gość dghdgdgdg
twardy penis gruby portfel

Gość mejbis.
ssppeedd, "mój" wcale nie jest taki młody ;)

Ideał? Gdyby były ideały to by było coś. Mi wystarczyły by tylko trzy ważne dla mnie cechy. 1.Powinien szanować innych ludzi, bo bez takiego szacunku nie będzie miał go też do mnie. 2.Wzrost co najmniej 1.80cm, niebieski oczy, ciemne włosy. 3.No i powinien mieć śliczny uśmiech. ...................Można tylko pomażyć..................

Gość Zona Zawsze Szerrego
Zawsze Szczery ❤️ :)

Gość całkiem całkiem moze
a moj chłopak czy tez jeszcze nie chłopak, bo to nowa znajomość:P ma pięęękny uśmiech:) śliczny:)

Gość e3e3deewfdewd
i tak mnostwo kobiet lubuje sie w wysokich brunetach taka jest prawda co widze dziewczyny to sie ogladaja za wysokimi brunetami a jak ma karnacje jak wloch to juz odlot na maksa lecz wszystkie sie beda zarzekaly , ze taki facet ich nie pociaga

mnie taki facet odrzuca, ciemne włsoy i twraz, taki mały Włoch, kurdupel jak dla mnie, mnie pociągają blnydni i w zyiu tylko 1 brunet mi się podobał....

Gość jak dla mnie tylko blondyn
z niebieskimi oczami :)

Gość dla mnie blondyn lub szatyn
oczy niebieskie

Gość dhshs
Z kafeterii sa jacys fajni czy same brzydale?

Gość mejbis.
mój ksiądz jest wysokim szatynem.. ma piękne oczy i czarujący uśmiech.. kompletnie nie wiem czemu, ale strasznie mnie pociąga u mężczyzny zarost na twarzy.. taki jak u "mojego" księdza :P z racji swojego zawodu jest ideałem człowiela, dla mnie jest też ideałem mężczyzny.. a, i jeszcze jedno, kocham jego charakterystyczny śmiech, rozpływam się, kiedy tylko on się zaśmieje :) i jak tu się takiemu oprzeć?

Gość zielona traaawka
- wysoki cos okolo 185-188 - zbudowany - ciemne brazowe oczka -inteligentny - z poczuciem humoru - romantyczny - obyty - kulturalny

Gość sŁODZIK30
zielona traaawka - to opis mojego faceta - 2 fakultety, kariera zawodowa - firma i warsztaty biznesowe, czasem też wykłady gościnne. Oczytany nieludzko ... przystojny, że aż onieśmiela ... i w ogóle ... a jak wygląda na motorze! Nieziemski jednym słowem ...

Gość sŁODZIK30
dhshs Z kafeterii sa jacys fajni czy same brzydale? - na kafeterii to tylko zniewieściali brzydale ... :O i chamki jeszcze ...

Gość fgdgzz
kant dupy, coś ci na głowę usiadło że zaczynasz woleć kobiety? potem pewnie dzieci a i pieskiem z dużym fiutkiem nie pogardzisz? twój nick też jakiś pojebany

Gość zielona traaawka
sŁODZIK30 to ci niezmiemsko zazdroszcze... ja tez wczesniej mialam takiego...ale juz nie jestesmy razem...i tesknie za dupkiem :o

Gość sŁODZIK30
Wiadomo, takich facetów to parę sztuk w całej Polsce ... Ale ja też tęsknię, bo teraz mieszkamy daleko... Nawet chciałam parę razy zerwać, ale mnie powstrzymał i walczył ... Jest kochany!

Gość to prawda :O
pojebany nick to pojebany czle k to prawda