Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malicccccc,...,,

Bardzo proszę o przetłumaczenie na angielski,u mnie słabo z gramatyką

Polecane posty

Gość malicccccc,...,,

Od 20 mam zacząc pracę.Czy załatwiła mi pani mieszkanie i od kiedy,bo mogę przyjechać trochę wczesniej,aby się urządzić,rozpakować.Jakie duże jest to mieszkanie?czy umeblowane?kiedy można się bedzie wprowadzic,bo przyjezdzam z zoną i chcę zabrać tez 2 dzieci.Czy to bedzie mieszkanie spoldzielcze i jakie duze?Chciałbym 3 pokoje salon kuchnia i lazienka.Czy pomoze nam pani zalatwic takze szkole,bo mowilem pani ze przyjezdzam na stale z rodziną. Bardzo proszę o przetłumaczenie,dziecko moje wymaga leczenia za granica.Będe bardzo wdzieczny

Gość ty chłopie nawet po polsku
pisać nie potrafisz :o Za granicę chcesz jechać a takich prostych zdań nie umiesz? To powodzenia 🖐️

Gość hywtadera
Przede wszystkim do kogo to ma byc? Jako list urzedowy czy nieoficjalny? Bo jakos ciezko sie wykapowac z tego :O

Gość malicccccc,...,,
Tylko poprosiłem.Mam tam zadzwonic i to powiedziec

To, co piszesz jest bez ładu i składu :-/ Może tak (nie twierdzę, że to w 100% poprawne gramatycznie): Hello. I suppose to start work at 20 ofJune. Did you manage to find an accomodation for me and my family? I would like to know, because I could come early to get my stuff sorted. I am coming with my wife and children, so I need to know if house is furnished and if is ready to live in. How many bedrooms is it? I would like 3 bedrooms and living room. Would you be also able to help us to find school for my kids, please? Like I said, Im coming with my family. When could I arrive? I would be grateful if you respond ASAP. Kind regards A nie interesuje cię cena wynajmu domu? W UK mieszkanie "spółdzielcze" czy councilowe to graniczy z cudem. Zazwyczaj wynajmuje się od agencji nieruchomości, czy prywatnego landlorda.

Gość malicccccc,...,,
Nie jadę do Anglii, a do Szwecji.A pani która pośredniczy w załatwieniu pracy jest angielką. Bardzo dziękuję za przetłumaczenie

Gość getyba
I jak to Polaczek :O jezyka nie zna ale na wstepie od wymagan zaczyna :O

Gość nina6666
I am supposed to start my work from the 20th of June ( nie jestem pewna co to jest to 20).Have you managed to find me any accommodation?When is it possible to move in?I might come a bit earlier to get my stuff sorted out.Is it a council flat? How spacious is it?I am interested in 3 bedroom flat, because I am taking my wife and 2 kids with me.Would you also be able to help me with my children's' school?