Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorgorrith

Ja 16 On 28

Polecane posty

Gość Gorgorrith

Pomimo różnicy wieku kochamy się bardzo ... Ale mam wrażenie że on nie chce się przed swoimi rówieśnikami przyznawać do związku ze mną... Jest to komiczne gdy wymyśla mi jakieś dziwne tytuły przy swoich znajomych że jestem koleżanką/przyjaciółką/daaaleką kuzynką... Chciałam wielokrotnie żeby mi to wyjaśnił ale zawsze to samo wychodzi że się czepiam a on po prostu nie chce prowokować sytuacji nieprzyjemnych dla Nas... Nie wiem już co myśleć :(

Gość Paskowa
Spora różnica :P

Gość black sabbath
Goopia małolata :P

Gość ja 18 on 30
dziewczyno mój chłopak ma 30 lat ja 18 i kazdy wie ze jestem jego dziewcznyą bo to już trwa dwa lata...o po drugie to zawsze był z tego dumny...:) co ty powiedz mu żeby cie przedstawił jako dziewczyne bo jak nie to kopniesz go w dupe...:D

,,jestem jego kuzynką,przyjaciółką'' on chce cie tylko do pobzykania :D wstydzi się takiej małolaty w sumie nie dziwię mu się koledzy by go wyśmiali.Jeśli byłby 3 lata młodszy to jeszcze ok ale tak to trochę idiotyczne:D

Gość Gorgorrith
Ale ja go naprawdę kocham :( Nie ma to dla mnie znaczenia... Przecież z kolegami nie będzie żył tylko ze mną... Czy ich ewentualne wyśmianie jest ważniejsze ?!

Gość fhgttttttttttttttttttttttttttt
chyba sie wstydzi... A co do 'sytuacji nieprzyjemnych dla Was' to ma troche racji. Ja mam 22 lata, moj facet 36 w tym roku konczy, i kiedys spotkalismy sie z jego kolega, kolega ma bodajze 34 czy 35, a jego zona mlodsza jest od niego o jakies 7 lat. I tez do mnie zaczal wyjezdzac przy moim facecie z tekstami, po co ja takiego starego faceta sobie wzielam, i dlaczego za gowniarza sie nie wzielam? Jakby mi chcial uswiadomic, ze ja za mloda/ za glupia na neigo, albo ze chce go wykorzystac w jakis sposob. Dodam, ze nie ma czego wykorzystywac, bo moj facet jest biedny :) Ale moj nigdy tak nie robil, ktos napisal prawde, chce Cie do pobzykania i sie wstydzi Waszego zwiazku... Porozmawiaj z nim i postaw sprawe jasno - albo zacznie sie do Ciebie przyznawac, albo narazie... I nie radzilabym w tym tkwic, bo slubu z tego nie bedzie, skoro nawet wstydzi sie CIebie przed znajomymi.

nie wiem co w sobie wzajemnie widzicie - przecież taka różnica to przepaść... o czym gadacie?

Gość Gorgorrith
Mamy dużo wspólnych tematów... podobne zainteresowania głównie muzyka i historia. Często razem wyjeżdżamy na koncerty nawet z jego znajomymi... I głupio się czuję jak ktoś go pyta przy mnie kiedy znajdzie sobie w końcu dziewczynę... :( Pogadam z Nim ale pewnie nic z tego nie wyjdzie tylko się wkurzy na mnie ;(

Gość ja 30 ona 18
taaaaaa jestem z niej dumny. mała, tepa, jeszcze chuda. nie trzeba z nią rozmawiać, bo i tak albo nie zrozumie, albo nie ma nic do powiedzenia, wpatrzona we mnie jak w obrazek. a seks darmowy, o każdej porze i dźinsów kupować nie trzeba. prostytutka za 0 zł

Gość dziewczyna gangstera10000
ja tam na przyklad mam oczym gadac z moim bo interesujemy sie tym samym...poprostu ja szybciej dorosła a on troszkę wolniej....ale jest kochany i nie robi mi żadnej róznicy to ile ma lat...:) Wręcz przeciwnie...::*

Gość ja 18 on 30
co ty gadasz myslisz ze soptykamy sie tylko na seks? pomagamy sobie nawzajem szanujemy się...a to jest najwazniejsze,mylisz pojecia i to całkowicie

Gość Gorgorrith
Z tą dziwką darmową to trochę przegięcie:P Nie tylko seks jest ważny u nas :P przynajmniej dla mnie... Dla niego nie wiem ;( ale znamy się ponad rok i on kocha mnie na pewno... czuję to, nie potrafiłby tak udawać ;(

Gość ja 30 ona 18
no nie ona sie ze mną nie spotyka tylko na seks. ja też ją szanuje ostatnio powiedziałem, żeby posprzątała, a mogłem przecież kazać. bardzo lubimy razem oglądać zmierzch. ona sie kocha w głownym aktorze

Ty o kartkówce z historii, on o problemach w pracy :D Muzyka? Wielu Twoich rówieśników również się nią interesuje, daj spokój...

Gość ja 18 on 30
wez sie czlowieku przeżegnaj pięta

Gość Looluu
Fajnie taką młodą mieć... jak ładna i zgrabna ;-) super życie

Gość ja 18 on 30
czarna black myslisz że pomimo tez ze mam 18 lat to jestem głupia słucham disco polo i bawie sie lalkami? nie pomysl sobie że oboje mamy plany na przyszłosc i często o tym rozmawiamy...nie pasuje ci cos?

Gość ja 30 ona 18
o i jeszcze jaka pyskata. lubie jak jest taka zadziorna, jak uzywa słów: słabbbbbbooooooooooooooooooo i co tam jeszcze.

Gość Gorgorrith
Historia to nie tylko w szkole :P Ja podobnie jak on nieco bardziej się interesuję historią niż przeciętny śmiertelnik. Dużo razem zwiedzamy i dobrze nam się rozmawia o przekonaniach bo mamy inne punkty widzenia... Kocham go za to właśnie że nie przytakuje mi we wszystkim ale pomaga spojrzeć na coś inaczej. Nie jestem jakaś rozwrzeszczaną gówniarą , związek z Nim sprawił ze stałam się jeszcze bardziej dojrzała. Chcę aby jego koledzy też się o tym przekonali... że nie wiek ważny ale przeżycia tej osoby :(

Gość Gorgorrith
A co do muzyki to żaden mój rówieśnik takiej nie słucha :D bynajmniej nie znam... Lubię skrajny death/black metal i on również ;-)

Gość black sabbath
Ale on stary będzie niedługo a Ty dalej bardzo młoda :P

Gość ja 30 ona 18
przykro mi ale dopóki nie osiągniecie wieku, że on 42 a ty 30, to jego koledzy i kloeżanki tego nie zrozumieją a moja mała 18 letnia może się robić na poważną kobiete.

najbardziej nie pasuje mi to, że czepiasz się mnie podczas gdy rozmawiam z autorką :) która nota bene jest o niebo grzeczniejsza od Ciebie... :D

Gość ja 18 on 30
nie jestem pyskata tylko poprostu bronie swojej odrębnosci...każdy ma szanse przezyc swoje zycie jak chce i nic obcym do tego...:) Jest mi tak bardzo dobrze a ty nawet nie wiesz o tym...wiec jesli nigdy nie byłas w takij sytacji to po co sie wypowiadasz?

Gość Gorgorrith
Ja nie potrafię się tak z rówieśnikami dogadać jak z Nim... A teraz to już w ogóle nie ma takiej szansy... Szkoda ze nigdzie nie mogę znaleźć oparcia... Bo moi rodzice też Nas nie akceptują :(

Gość ja 30 ona 18
broni swojej odrębności - jak mama karze założyć czapke to jej nie założy. wystarczy powiedzieć coś co jej się nie podoba, a jest wielki szum. pieni się i manifestuje swoją niezależność, odrębność i feminizm