Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam

mam depresję

Polecane posty

Gość nie podam

czy istnieją jakieś kółka podobne do anonimowych alkoholików zajmujące się depresją??

Gość gracha
są,skad jesteś.ja zLublina,też mam

Gość Na smutek
Zgłoś się na profesjonalna sesje fotograficzna do Bartka Wardziaka www.wardziak.pl w Warszawie. Pod okiem stylistów, makijażystów przejdź przemianę i uwierz, że jesteś Piękną Kobietą. Prosimy o nadsyłanie swoich zdjęć na adres @ bartekwardziak@feelbeauty.eu dwie fotografie ukazujące Twoja twarz i całą sylwetkę. Prosimy podać wiek, dokładne wymiary. Prosimy o branie udziału nie tylko pewne siebie Kobietki, ale przede wszystkim Panie, które wmawiają sobie jak bardzo są nieatrakcyjne. Udowodnimy jak mocno się mylisz!!! http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/144

Gość nie podam
warszawa

Gość gracha
leczysz się?

Gość nie podam
nie

Gość gracha
psychiatra,to nie tragedia,a pomaga.depresja powoduje zmiany chemiczne w mózgu,co dorze regulują leki(nowa generacja-nie uzależniają),świetnie robi psychoterapia,choć pierwsze wizyty są trudne.robiłaś sobie test na depresję Becka,darmowy w internecie?jest wiarygodny

Gość nie podam
UWAGA! Wynik to : 51 punktów. Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Konieczne jest rozpoczęcie farmakoterapii. Twój stan jest dla Ciebie istotnym zagrożeniem a ta psychoterapia jest płatna?

Gość ZROBILAM TEN TEST...........
i wyszlo mi 38. pisze ze powaznie. do psychiatry. depresje mam od ok. 3 lat. wczesniej tez mialam kilkakrotnie. ale mniej.

Gość gracha
leczcie sie,im prędzej ,tym łatwiej.psychoterapia bywa płatna i bezpłatna,niczym się nie różnią.tyle,że na NFZ,czasem trzeba trochę poczekać na jej rozpoczęcie.(lub szukać w różnych miejscach,nie wszędzie sa jednakowe terminy).do psychiatry nie trzeba skierowania.

Gość Huugoo
Ehhh brunet z czego ty zawsze zacieszasz na każdym topicu? :o

Gość mój wynik to 29
ale nie będę z tym nic robić bo jest mi chyba tak dobrze.... :(