Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupla13

czemu sie nie spusil ?

Polecane posty

Gość szczupla13

Czesc. jestem dziewczyną i chodzę do liceum. Moj problem jest dosyc dziwny. W moim życiu rzadko kiedy miałam czas na chłopaków gdyż zawzięcie trenuje tenis , jednak rok temu miałam chłopaka i uprawialismy seks oralny . Zrobiłam mu "loda" a ten naciskał na mnie rękoma. Jakie rto ma znaczenie i gdzi emoj problem. ? no tu ze teraz mam znakomitego chłopaka i jestesmy ze soba długo gdy robilam mu loda to on sie (uwaga nie fajne słowo ) spuścił . Czy faceci potrafia panować nad wytryskiem i specjalnie tego nie zrobił ? Czemu za pierwszym razem bylo idealnie a za drugim tak fatalnie ? Prosze wziasc pod uwage moj problem a nie wgłebiac sie w moje zycie. Nie spytałam sie go czemu bo pytanie "ej czemu mi sie nie spusciles" brzmi dosyc dziwnie potrzebuje pomocy pozdrowienia ;p

Gość marian 34
a połykasz nasienie ?

Gość szczupla13
no tak ale co to ma do tego skoro go nie było ?

Gość marian 34
trzymaj tylko jego żołądz w ustach a po trzonku jedziesz rączką musi dojsc :classic_cool:

Popracuj troche nad ortografią a zwłaszcza stylistyką tekst jest bardzo zakręcony raz się spuścił pochwili nie spuscił. Jeśli w nicku jest twój wiek to lepiej dziecko lekcje odrabiaj i za nauke się weź a nie lody robisz. Skoro sie nie spuścił to nawet to ci nie wychodzi.

Gość ssppeedd
juz predko popier,dalaj do biedronki tam sa znakomite:D

Gość taka jedna popieprzona
mała nie łykaj, facet nie spuścił się bo moze nie chciał żebyś łykała... smak spermy potrafi zjebać najbardziej gorącą atmosfere

Gość Szczuplutka25
Kolejna zmarnowana nastolatka...

Gość szczupła13
hubertus sory ze pisalam to raz i nie przeczytalam co napisalam a moj nick to nie wiek -,- napisalam zeby odpowiadac na moj problem a nie dochodzic do tego ile mam lat a trzynascie bo to moj ulubiony numer ? Co za -,-. Jeżeli z nim o tym nie potrafie pogadać to znaczy ze jestem nie gotowa ? BYło mi straasznie głupio tym bardziej ze on nie ma kłopotów z podnieceniem mnie.

Gość szczupła13
Nie jestem zmarnowana ! Chodze do najlepszego liceum na slasku, ale jak kazdy moge miec problem - to chyba normalne.

poziom tekstu wskazywał na 13 latke może 15. Jeśli się nie spuścil to co zrobił i jak ci powiedział że to koniec wytrysk jest automatyczną częścią seksu jest seks jest wytrysk.

Gość marzyciellll
a co do tego ma najlepsze liceum na śląsku???? Jakie to ma znaczenie? Czyżby fakt ten był gwarantem na sukses w przyszłości? Jeśli tak uważasz, to się grubo mylisz dziecino!

Gość szczupła13
Ty też troche nie jasno piszesz :) chodzi Ci o to co było po tym? nic przestałam i zaczeliśmy sie znów całować. Nie wyglądał na niezadowolonego. Jednak odczuwam dyskomfort.

Gość kasia z trojmiasta
moze jest jeszcze za młody i sie wstydzi spuszczac :classic_cool:

Gość he he he
kasia z trojmiasta ! a Ty jak bylas za mloda wstydzilas sie podniecać i mieć orgazm??

Gość kasia z trojmiasta
nie wstydziłam, bo zaczełam jak miałam 19 lat , pozatym nic mi nie wytryska podczas orgazma

Gość kasia z trojmiasta
raz tylko w trkcie seksu analnego, miałam takiego orgazma, że trysnęłam świeżą i do tego rozrzedzoną sraką, prosto na jaja mojego byłego mena.

Gość kasia z trojmiasta
i w sumie do dzisiaj zastanawiam się dlaczego on jest moim byłym ? Jakieś sugestie przed snem ?