Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esophagus

nauczyc sie kochac Boga, od nowa

Polecane posty

Gość esophagus

No wlasnie.. Gdy mialam jakies 18 lat odwrocilm sie od niego... i jakos od niecalego roku chce znowu do niego wrocic.. Rozawiam z nim, starm sie zyc sprawiedliwie, ufam mu.. Tylko mam problem z zebranie sie do kosciola.. dzisija niedziela, maz w domu, moge go poprosic aby mnie podrzucil do kosciola..a ja szukam wymowki. aha, nie mieszkam w pl, u mnie jest jeszcze wczesnie

Gość na kafe się tego uczysz?
nie znam się, ale może są jakieś fora kościelne.

Gość ssppeedd
na poloni bedzie transmisjia z POlski beatyfikacji popatrz sobie i nigdzie sie nie wybieraJ:)

Gość skorzystaj z okazji że jest
puść lepiej bąka, bo ci na mózg gówno uciska, i bełkoczesz coś jak potłuczona, swiętoyebliwa suko....

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mnie mój pierwszy mąż skutecznie zniechęcił do kościoła i wiary.Był fanatykiem a przy tym tak niedobrym człowiekiem że nie mogłam tego zrozumieć.Jak zrobił coś złego to tłumaczył że każdy grzeszy a pan każdemu grzesznikowi wybaczy,byleby tylko do kościoła chodził.Chore !!!!!!!

Gość esophagus
mozecie mowic ze Bog nie istnieje czy cos, drwic, jacy to wspaniali jestesmy.. Niestety zycie bez Bog, wiary jest niczym. Mozemy umrzec w jednej chwili i zostawic wszystkie pieniadze ktore zgromadzilismy, prace .. wszystko.. A moze to zabrzmi smiesznie dla Was, ale jesli Bog jest po mojej stronie to nic przeciwko mnie nie moze stanac

Gość do kameliiiiiiii i
Na forum są dwa religijne tematy. Pierwszy to "Jezus i piękno Bożego słowa" prowadzony przez kamelię, który jednak jest opanowany przez chore psychicznie osoby i więcej sie tam pisze o alicji bachledzie, połamanych zębach i wydalaniu kału podzas porodu (tak, tak, nie zmyślam) niż o Bogu, osoby tam ciągle się kłócą, jedni drugich podają o zabanowanie itp. Więc ogólnie nie polecam. Drugi temat to "Pytania dotyczące Biblii", tam pojawiają się solansz i także kamelia. Ten temat jest kulturalniejszy. Są i mniejsze tematy, jak np. dotyczący katolicyzmu i tajemnic Różańca "Słowa Bożego nigdy za wiele" i inne, ale nie pamietam tytułów, te mają najbardziej chwytliwe tytuły i utkwiły mi w pamięci.

Gość można założyć, że autorka
tego głupkowatego tematu, cierpi na jakąś odmianę syndromu jerozolimskiego. Dzisiaj uchwaliła najwyższa rada watykańska jakiegos błogosławionego i dopadł ją ten syndrom. Zalecana wizyta u psychiatry.