Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem inna niz wszyscy iiiii

NIE WYSZLAM DZIS Z DOMU BO...

Polecane posty

nie poszlam do Kosciola, a chodze co niedziele nie poszlam na grilla do kolegi chociaz mnie zaprosil bo doszlam do wniosku ze jestem gruba i nie ubiore jasnych rurek a w czarnych gaciach wstyd isc mam 167 cm i waze 58kg i sie wstydze

Gość dezdeeed
a ile latek masz dziecinko?

nie nabieraj się na tę medialną propagandę chudości :) Twoja waga jest zdrowa i prawidłowa

Ale czego się wstydzisz? Ważysz dobrze, nie daj sobie wmówić, że jesteś gruba. Więcej wiary w swoją kobiecość:)

Gość nie udana
proooowoookaaacja

Gość dezdeeed
a po cholere nosisz rurki wogoel to beznadziejne spodnie przeciez i rzadko kto wyglada ok

mam 23 lata po prostu rano jak wstalam patrze w lustro i mysle sobie ze jestem cholernie gruba zaczelam sie przebierac i wydawalo mi sie ze wygladam coraz gorzej jejku chyba mam cos z glowa duzo facetow mi mowi ze mam fajny tylek a koledzy zartuja ze nie moge chodzic przodem przed nimi bo sie podniecaja, a ja uwazam ze jest gruby odchudzam sie juz jakis czas i owszem gora szczuplejsza a dol jaki byl taki jest

kupilam 2 pary rurek, jedne ciemne i wygladam super a drugie jasne- nie wiem co mnie podkusilo, zawsze o takich marzylam, dodatkowo sprzedawczyni w vero modzie powiedziala mi ze wygladam ok a jak je raz zalozylam to kolega do mnie wypalil ze przytylam ;/

to siedz i placz.. przestan wogole wychodzic z domu...

najbardziej mi szkoda tego Kosciola mam cholerne wyrzuty sumienia ale naprawde nie bylam w stanie wyjsc z domu jakas taka bariera mnie zlapala

Gość dezdeeed
najwazneijsze to myslec pozytywnei i srac na innych

ja mam chyba jakas fobie staram sie nie ubierac seksownie bo wtedy wiekoszosc facetow zwraca na mnie uwage:( najgorzej jak stoja w grupce i sie smieja, zagaduja, nie wiem co wtedy robic wczoraj jak szlam na randke to ubralam jansy, obcasy i bialy tshiert to myslalam ze sie pod ziemie zapadne bo tak sie wszyscy na mnie gapili, aaz sie zastanawialam czy nie mam czegos na nosie;/

Gość punieczka
Ale Ty masz problem czy poszłaś, czy nie poszłaś do kościoła i co się stało, żyjesz dalej ???? i o to chodzi

no nie poszlam ale moze sie zmobilizuje isc na 21, wtedy juz nie bedzie tak cieplo ale i tak sie wstydze mamy w bloku portiera i on ciagle siedzi i komentuje z innymi goscimi z kim i kiedy wychodze ;/ tak samo gownazeria pod blokiem, dzieciaki po 16 i 17 lat, stoja i sie smieja jak gdzies wychodze;/

Gość punieczka
Wiesz co olej to wszystko portier jest jak dupa od srania a Ty jesteś Panią

dzieki punieczka 🌻