Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka _jedna_ ona

czy 70 kg to bardzo dużo?

Polecane posty

Gość taka _jedna_ ona

wiem, ze chudzielcem nie jestem ale czy jest az tak zle? mam wzrostu 168 i w biodrach 103cm :(

Gość .alice in chains.
duzo :O

Gość mało nie jest
ale zawsze moze byc gorzej :) nie przejmuj sie tym!

Gość ee tam duzo
miałam takie same (identyczne) wymiary jak ty 3 lata temu teraz waże 58 kg :)

Gość taka _jedna_ ona
moja siostra waży 60 przy wzroscie 172 ..no ale tak to ja nie chcę wyglądać ile powinnam ważyć, zeby było ok...rozmiar spódnic 42, góra 38 -40

Gość taka _jedna_ ona
ja iak schudłam cos ponad 10kg i otoczenie zauważyło poprawę, ale koleżanki z pracy mi mówią, że i tak chuda jestem już i wystarczy....:(

Gość taka _jedna_ ona
ee tam duzo to powiedz jak tak ładnie schudłaś ja jutro kupuje karnet na siłownię i będę co dwa dni ćwiczyć na orbiterku, tylko nie wiem co z dietą dodam, ze ćwiczę co jakiś czas...mało systematycznie ale zawsze coś

ja ważę 72 przy wzroście 167 .. i mam 99 w biodrach.. ale ćwiczę i staram się zrzucić.. dla mnie te 70 to było by dużo też, niestety :(

Gość taka _jedna_ ona
iDusia ja też coś robię, zeby schudnac tylko zastanawia mnie czy to tylko nadwaga czy bardzo razi po oczach innych...zwłaszcza facetów? w biodrach mam wiecej niż Ty, ale z kolei w tali 76, czyli wcięcie i to nie małe jest

Gość taka _jedna_ ona
ale dobrze że nadwaga a nie otyłość :( Idusia to co robisz? Może gdzieś na forum w jakiejś grupie odchudzajacych jesteś? Mnie przydałoby się wsparcie i wskazówki, bo tyle diet, tyle możliwości a nie wiem. Ćwiczę, ale to za mało , bo moje ciało się przyzwyczaiło do aerobów:(

Gość drgawka
mam 168 cm, ważę 63 kg. I mam 100 cm w biodrach... Mam też 97 w biuście i 67 w talii... I nie wiem,co zrobić z tym dupskiem, nic nie pomaga, jak chudnę, to tylko w talii :O

Gość taka _jedna_ ona
drgawka - ćwicz na orbitreku, mnie strasznie tyłek poleciał jak na tym ćwiczyłam częściej, za to uda mam masywniejsze i stąd te 103 cm :( ale rok temu było 116 :O

Gość taka _jedna_ ona
a ten rower to łydek nie rozbuduje..tyle sie o tym naczytałam

Gość drgawka
A wy chodzicie na siłownię czy opłaca się zainwestować w "prywatny" orbitrek?

Gość jestem inna niz wszyscy iiiii
ja mam w biodrach 92 cm a w udzie 55 :( mam 167 cm i waze 58 ;/

rozbudowuje uda i łydki ja jeździ się na dużym obciążeniu, a jak na małym to tylko tłuszczyk sie spala :)

Gość taka _jedna_ ona
ja na silownie chodzę, czasem sama a czasem z koleżanką. Z jednej strony lepiej mieć go w domu, bo o każdej porze dnia i nody możesz ćwiczyć. Z drugiej taka siłownia to zawsze okazja do wyjscia z domu, poznania nowych ludzi i sprzęt jest o niebo lepszy. Taki domowy orbitrek to chyba ok 500 zł, a tamten to 12 000 zł. Dodam, ze miesięczny karnet bez ograniczeń na całą siłownię w miesiacu to 50 zł i masz motywację, że skoro kupiłaś karnet to wypada wychodzić :)

jestem inna niz wszyscy iiiii ' ja przed ciążą ważyłam 57 i czułam się baaardzo dobrze....

Gość taka _jedna_ ona
jestem inna niz wszyscy iiiii - masz fajną wagę, nie odchudzaj sie tylko nad rzeźbą popracuj :)

Gość jestem inna niz wszyscy iiiii
dzieki dziewczyny gore mam szczupla tylko dol masywny :( cwicze w domu po pol godziny dziennie na razie nie widze efektow ale zobaczymy jak jestm na wakacjach za granica bez skrepowania ubieram miniowy i szorty ale w polsce sie wstydze :(

Gość taka _jedna_ ona
jawstydiłam w spódnicach do kolan chodzic jeszcze nie tak dawno...a teraz mimo nadwagi, faceci patrzą się na moje krągłe biodra i proste nogi:D