Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oli123

poszukujemy kobiet z nadwagą

Polecane posty

Poszukujemy Pań, które chciałby wziąć udział w bezpłatnym programie społecznym, skierowanych do osób z nadwagą, przy użyciu jednego z wiodących środków farmakologicznych wspomagających odchudzanie. Program skierowany jest do Pań, w wieku 30 40 lat których BMI (masa ciała podana w kilogramach dzielona przez kwadrat wysokości podanej w metrach) jest wyższe lub równe 28. Paniom, które zostaną wybrane do naszego programu proponujemy indywidualne konsultacje dietetyka i psychologa, uczestnictwo w ciekawych zajęciach w tym także ruchowych. Jeżeli chciałaby Pani uczestniczyć w naszym programie, prosimy o wysłanie zdjęcia sylwetki i telefonu kontaktowego do dnia 10.06.2010 na adres: bk2010@gazeta.pl Ilość miejsc ograniczona. Schudnij zdrowo, pod opieką specjalisty!

Gość ja jeden dzień w dolinie mgieł
a jak miałby wyglądać ten program walki z nadwagą?

Najpierw trzeba się zgłosić:) Najlepiej, żeby Pani mieszkała w okolicach Warszawy lub w Warszawie. Panie spotykają się na rozmowie z dietetykiem i psychologiem, ustalacie Państwo dietę, która wspieramy środkiem farmakologicznym dostępnym w aptece (Panie dostą go za darmo, to część badania konsumenckiego) Co Pani na to?

No to należy Pani do tych nielicznych szczęśliwców:) ale może zna pani kogoś, kto chciałby skorzystać z programu?

Gość białko to podstawowy budulec
BMI to jakaś porażka jest: Twój BMI: 23.4 - Wartość prawidłowa. a na brzuchu zrobiła mi się opona :O przytyłam niemiłosiernie, źle się z taką wagą czuję, jakbym słonicą była :O najlepiej się czułam z BMI w okolicach zbyt niskiego 🖐️

właściwie to tak. znam pewną grubaskę, niewątpliwie ma wyższe bmi od mojego. ale głupio mi powiedzieć jej o tym żeby zaczęła się odchudzać. Bo polecenie jej tego programu to byłaby jakaś sugestia.

Gość mn88
a z Wrocławia może być?

No zw Wrocławia niestety nie, chyba, że jest pani gotowa dojeżdżać, bo niestety nie zwracamy kosztów przejazdu:(

Droga Córka Wulkanizatora. Tak sobie myślę, że chyba nie ma się co wstydzić zapytać, zwłaszcza jeżeli wiesz, że ta osoba chce schudnąć. A tak na marginesie znam piękne kobiety, które mają BMI powyżej 28 zdecydowanie i wcale nie chcą schudnąć, bo jest im dobrze z taką wagą jaką mają. I są piękne.

Chyba nie znam kobiet bez jakiegoś wałeczka, tu , czy ówdzie. To one czynią nas kobiece:)

Gość podoba mi się to ostatnie
zdanie (o wałeczkach) :-)