Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswerdasa

Nadwrazliwosc zebow ?

Polecane posty

Gość aswerdasa

Musze udac sie do dentysty bo juz nie daje rade. Jednak chce sie Was o cos zapytac. Bola mnie zeby po zjedzeniu wszystkiego co zawiera cukier (nie cieplo, zimno tylko slodkie) ;/ To nadwrazliwosc czy prochnica ? O zeby dbam jak niemalo kto wiec jak to prochnica to kurwicy dostane ;/ Dziur nie mam. Stosowalam juz wszystkie pasty na nadwrazliwosc na rynku i caly czas mam ten problem ;/

no to koniecznie musisz się udać do dentysty, co do tego nie ma większych wątpliwości. Tylko, że ja jak zaczęłam czytać ten wątek to myślałam, że może jakaś pasta mogłaby ci pomóc ale skoro mówisz, że już próbowałaś to ja już nie wiem. A może taki płyn dałby ci jakieś ukojenie http://www.e-lek.pl/105053,plyn-do-plukania,100067.html ??/ skoro pasta nie daje redy??? ;)

Gość aniolek1973
ja mam twoja sytuacje poniewarz cierpie na odsloniete szyjki i ja od kiedy systematycznie uzywam paste i plyn elmex sensitive plus czuje sie o wiele lepiej.....ale skoro piszesz ze probowalas juz wszystkiego to byc moz Twoj problem jest powazniejszy pruchnica nie zawsze widac od zew. moze atakowac od korzenia ale wtedy bys czula bol w okreslonym miejscu a nadwrazliwosc dotyczy tez reakcji na cieplo i zimno.