Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krosa na kroście

Krosty na dekolcie i plecach - help!

Polecane posty

Gość krosa na kroście

Witajcie. Od kilku miesiecy zmagam się z problemem skórnym. Na moim dekolcie i plecach ciągle wyskakują mi krosty, bardzo długo się goją, i ciągle pojawiają sie nowe. Nigdy wcześniej nie miałam takich problemów, moja skóra była zdrowa i gładka, a teraz wygląda okropnie. Co może byc tego przyczyną? Jedyne co się zmieniło w ciągu tego czasu, gdy mam ten problem, to odstawiłam pigułki anty. Nie eksperymentowałam z żadnymi balsamami czy kremami. Co robić? Lato już wkrótce, a wyglląda na to, że będe musiała chodzic w golfie :(

Gość asdfg
ponad 3 miesiace temu tez odstawilam tabsy anty i mialam to samo,pelno malo i duzych krost wlasnie na dekolcie i plecach.Teraz wszystko sie unormowało i z powrotem mam ledna cere.Ale dopiero jak dostalam pierwszy prawdziwy okres na który wlasnie czekalam 3 m-ce

Gość mimochodem
Takie sa niestety skutki uboczne po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych; ciesz sie,ze buzia jest OK Dopoki hormony sie nie unormuja to tak bedzie...

Gość krosa na kroście
Tak podejrzewałam, ze to może byc wina tabletek. Dizkękiuję za Wasze wypowiedzi. Po 7 miesięcznej przerwie chce własnie wrócic do tabletek i zastanawiam się, jak teraz zareaguje na to moja cera

Gość mimochodem
Ale to troche błedne koło, bo bedzie polepszenie, a po odstawieniu znowu to samo; moim zdaniem poczekaj, teraz jest lato, słonce działa badz co badz wysuszajaco:)

ja tez mialam taki problem!! w sumie teraz znow on wrocil i powiem Wam ze to nie bylo spowodowane tabletkami, bo ich nigdy nie bralam. Nie wiem skad to przyszlo, bylo straszne, nasilalo sie gdy bylam na sloncu wiec lato 2008 mialam spieprzone, ale tak sie zlozylo ze akurat chcialam przesunac okres i wzielam 2 op tabletek anty i wszystko zeszlo, dodam ze wczesniejsze wizyty u dermatologa niewiele daly, ale po tych tabsach sie to jakos uspokoilo, te krosty sie pojawialy zawsze jak zaczynalo sie robic cieplo. W tym roku, dokladnie niedawno zacxzely mi znow wyskakiwac, ale mysle ze to moze tez od slodyczy, bo wiecej ich jem, ale w mojej rodzinie jest tez pare osob majacych problem z tymi krostami, wiec ciezko mi ustalic ich pochodzenie

Gość wystarczy się myć