Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franek1981

chcialbym miec dziecko ale nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość franek1981

Mojemu bratu niedawno urodzila sie coreczka. jest taka rozkoszna i widze jaki moj brat jest szczesliwy. jak sie patrze gdy idzie sobie z nia i zona na spacer to musi byc im tak fajnie wszyscy razem. tez bym chcial miec swoja rodzine, dziecko ale ja nawet dziewczyny nie mam. przykro mi:((

Gość to poszukaj mamy z dzieckiem

Gość filizankadokawy
to zacznij dzialac ! zn ajdz sobie jakas dziewczyne

Gość dcfvghjkl;
franku skąd jesteś

Gość ejbisi
Wszystko da sie nadrobic ;) Rozejrzyj sie wokol, na swiecie jest mnostwo kobiet ktore marza o rodzinie, o wiele wiecej niz facetow.

Gość franek1981
Rzecz w tym, ze ja jestem bardzo niesmialy i nie potrafie zagadac dziewczyny. Strasznie mi z tym zle, tym bardziej ze rodzice mi to nawet wytykaja. Udaje, ze takie rzeczy mnie nie interesuja, ale to nieprawda. Jak patrze na mego brata to mu zazdroszcze mimo iz jego zona to jedza. widac jednak, ze mimo charakterku go kocha i on ja tez. i maja takiego slicznego dzieciaczka. tez chcialbym miec takiego.

Przykro mi autorze ale rozczaruje cie, kobiety szukają tylko zabawy. Nigdy nie myślą poważnie o związku, więc raczej marnie widzę twoje szanse.

Gość nie słuchaj dominika
on nie zna zycia. Przestań przejmować się też tym co mówią rodzice. Przyjdzie czas i na ciebie:)

Gość ja jeden dzień w dolinie mgieł
lle masz lat?

Gość Zycie jest takie jakie sobie
Bedzie jescze dobrze :) Moze niech Cie znaomi z kims poznaja. ?

Gość aaabbbccceeee
ja mam ten sam problem, chciałabym mieć dziecko ale nie mam faceta, tylko jestem w bardziej komfortowej sytuacji bo w ostateczności mogę zdecydować się na bycie samotną matką :) ale poczekam aż mi tak 28 lat pyknie :)

Gość Zycie jest takie jakie sobie
Ja jestem facetem, nie mam dziewczyny podobnie jak autor, tez jestem niesmialy, ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze :)

a ja mam z kim mieć dziecko ale nie mogę :o co za paranoja :) powodzenia życzę autorze

wiele jest osob ktore szukaja drugiej osoby... zeby moc poczuc sie bezpiecznie... myslacych o zalozeniu rodziny... majacy plany na przyszlosc... szkoda tylko ze teraz liczy sie tylko zabawa, a nie pelne oddanie i zaufanie...nie jestes sam ktory jest niesmialy :) pozdrawiam

Gość Brida_____
Nieznana black jak to? :( dlaczego nie mozesz? a adopcja?

adopcja? niby tak, ale czekać kilka lat w "kolejce" by potem dostać jakieś dziecko z rodziny patologicznej, którego nie da się dobrze wychować, bo ma złe geny? a znam takie przypadki i to nie "ze słyszenia"... zresztą ja nie cierpię strasznie z powodu bezdzietności, tylko tak napomknęłam w temacie

Gość Brida_____
rozumiem :) pozdrawiam serdecznie i jesli moge zycze Ci... cudu 🌼