Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiedeń

Wiedeń na weekend

Polecane posty

Gość monika966
ja jak byłam w Wiedniu to rezerwowałam wcześniej noclegi na bookaparcie, akurat znalazłam takie fajne w centrum miasta

Gość gość
podpisuję się że warto odwiedzić wiedeń i zobaczyć te wszystkie perełki o dowolnej porze roku :) z Krrakowa do Wiednia są takie bilety na https://busfor.pl/autobusy/Kraków/Wiedeń

Gość gość
Zabrałem żonę na weekend do Wiednia jeszcze wiosną i nawet mieliśmy swoją panią przewodnik. Na stronie przewodnik-wieden.pl jest kontakt do pani Elwiry. Takie zwiedzanie z przewodnikiem to jest zupełnie co innego, można naprawdę poznać region, czegoś się dowiedzieć, każdemu polecam.

Gość gość
Polecam panią Elwirę ze strony przewodnik-wieden.pl. Potrafi bardzo ciekawie opowiadać – nie przynudza! ;) Byliśmy w podróży poślubnej w Wiedniu na początku roku i ogólnie możemy polecić innym parom. Autentycznie magiczne miasto, bardzo romantyczne, a z takim przewodnikiem jak p. Elwira to już w ogóle sama przyjemność:) Największe wrażenie na mnie osobiście wywarła Hiszpańska Szkoła Jeździectwa. Warto o nich poczytać – najstarsza taka szkoła działająca nieprzerwania na świecie.

Gość gość
Byłem w Wiedniu na wyjeździe z biura Gryf i wyszło to wszystko bardzo dobrze. Sprawny dojazd, wygodny autokar, na miejscu szybkie zameldowanie w hotelu. Polecam ich jeśli chodzi o takie weekendówki, tu jest więcej szczegółów - http://gryftravel.pl/wieden

Gość badd
Dnia 3.09.2018 o 15:52, Gość gość napisał:

Polecam panią Elwirę ze strony przewodnik-wieden.pl. Potrafi bardzo ciekawie opowiadać – nie przynudza! ;) Byliśmy w podróży poślubnej w Wiedniu na początku roku i ogólnie możemy polecić innym parom. Autentycznie magiczne miasto, bardzo romantyczne, a z takim przewodnikiem jak p. Elwira to już w ogóle sama przyjemność:) Największe wrażenie na mnie osobiście wywarła Hiszpańska Szkoła Jeździectwa. Warto o nich poczytać – najstarsza taka szkoła działająca nieprzerwania na świecie.

Tez polecam strone przewodnik-wieden.pl

Gość gość

Zadowolona jestem z podejścia p. Elwir (przewodnik ma swój portal na przewodnik-wieden.pl ). ma ciekawe propozycje zwiedzania, nie jest u niej tak jak u innych ludzi że mają jedną opcję wycieczki i tyle. I ją powtarzają przez całe życie, po tej samej trasie i tych samych zabytkach. U pani Elwiry jest co najmniej kilka wariantów.

Gość ikl

Z mojego doświadczenia mogę wam podpowiedzieć, że warto odwiedzać Wiedeń w tygodniu. Jest wtedy mniej ludzi w muzeach i przy innych atrakcjach. Jeżeli chodzi o zwiedzanie z przewodnikiem to też polecam Panią Elwirę Rudecką. Miałam przyjemność być w grupie, którą oprowadzała i było rewelacyjnie. Jej strona to przewodnik-wieden.pl/