Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue mistake of hell

Czy po dwoch spotkaniach mozna sie zakochac ?

Polecane posty

Chyba mi sie to przytrafilo , niestety jest to milosc niespelniona bo od 7 miesiecy go nie widzialam . Mam pecha jak sie w koncu zakochalam to nic nie wyszlo. Boje sie, ze juz sie nigdy nie zakocham i bede zmuszona udawac milosc

Gość filizankadokawy
jest mozliwosc

Gość _kredens_
w głowie można się zabujać bez spotkania :P

mozna sie zakochac ba mozna sie nawet zakochac jak sie kogos pierwszy raz zobaczy ja jestem tego zywym przykladem :o a robie ta minke bo jest to milosc nieodwzajemniona od prawie 2 lat za miesiac beda 2 lata jak sie znamy on o tym wie ale nie zakochal sie we mnie wpadlam jak sliwka w kompot poniewaz boje sie ze to ten jedyny, ze nigdy sie nie odkocham mialam wczesniej faceta ale jego az tak nie kochalam :( 2lata mija a dla mnie zaden inny facet nie istnieje

aha chcialam jeszcze dodac ze my sie dzien w dzien widujemy poniewaz razem pracujemy, jestesmy normalnymi znajomymi ale to jest chore bo ja go kocham ponad zycie, mozemy dzien caly siedziec w ciszy a i tak wiem jaki ma nastroj, co by chcial robic, czego nie, wystarczy spojrzenie, usmiech.. :(

Gość dobrze
jest mozliwosc zeby sie zakochac na pierwszym spotkaniu

Agnieszko nie strasz mnie 2 lata ? Boje sie,ze sie nie odkocham , najgorsze , ze nawet nie wiem co on czul , czy cokolwiek czul :( Zabije mnie to

a widzisz ja widze teraz ze to byl moj blad ze ja mu o tym powiedzialam ze go kocham nad zycie u nas to jest troche skomplikowane bo jednak zyjemy jak para czesto u siebie spimy, wszystko razem robimy ja wiem ze to chore, bo on mnie nie kocha, ja jego tak, ale nie umiem z tego zrezygnowac bo chyba brak kontaktu z nim by mnie zabil wiem ze to chore niedlugo mam szanse stad wyjechac i nie widziec go juz w ogole ale powiedzial mi ze bylabym nawet w afryce, to on i tak mnie znajdzie on ma nade mna ta przewage ze to on kontroluje sytuacje, bo wie ze ja go kocham jezu jakie to zycie jest porabane:( ja zeby znowu sie zakochac, musze sie odkochac, co mi pewnie zajmie duzo czasu bo jak mowie jestem poteznie zakochana, nie wiem czy mocniej sie da:(