Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BielyeRosy

Dziwna sytuacja.. co myśleć. pomożecie?

Polecane posty

Gość BielyeRosy

Sprawa przedstawia się tak: Zaplanowaliśmy z chłopakiem wspólną noc taki wypad i mieliśmy się kochać.. gdy przyszło co do czego nie staną mu i do niczego nie doszło więc leżeliśmy i gadaliśmy. Zapytałam o co chodzi powiedział, że on nienawidzi zdrady a czuje, że zdradza swoją byłą (nie są razem rok bo go zdradziła). Mówił, że jej nie kocha i nic z nią wspólnego nie ma ale w podświadomości czuje, że ją zdradza i to go hamuje i że on chce się tego odczucia pozbyć ale może za mało czasu minęło i na pewno postara się żeby to zniknęło.. Dla mnie to dziwna sytuacja nie rozumiem w ogóle jak tak można ale cóż. Według was czy może to coś popsuć, czy warto się przejmować?? Może wystarczy tylko poczekać.. sama nie wiem bo już podobne sytuacje z byłymi się zdarzały i wcale się dobrze nie kończyło..

on nienawidzi zdrady a czuje, że zdradza swoją byłą (nie są razem rok bo go zdradziła) zartujesz? :D no to facet ma wymowke :D

Gość BielyeRosy
z tym, że nienawidzi zdrady to prawda jestem pewna ale można coś takiego czuć do byłej, że się ją zdradza.. zupełnie nie kapuje.