Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta Poznan

czy atrakcyjne lesbijki nie mogą się odnaleźć w sercu WLKP???

Polecane posty

Gość kobi86
Kobiety, które chciałaby dowiedzieć się czegoś więcej, zapraszam do korespondencji mailowej: kobieta.kafeteria@gmail.com

Gość posłanka Anna G.
jest jakaś chętna na małe kobiece bunga-bunga

Gość polikol
ja jestem chetny, nie na sex, nie jestem gej lecz bardzo delikatnym w dotyku facetem ktory nie moze miec laski przez to. moze chcecie milego dotyku jezykiem , dlonie mam jak kobietka 16 letnia. nic na to nie poradze

Gość kobi86
Radość! Istnieją reakcje :) Chcę napisać kobiety . Ale to jest złe lub nieprzyzwoite? Jestem niepewna, ale myśl o przeczytaniu o pieszczotę i possać piersi kusi... Proszę o zrozumienie, ale ja nie publicznie po więcej szczegółów.

Gość megablond
ja jestem lesbijka z okolic poznania.tez nie wyglądam jak typowa less.i chętnie poznanm jakas less z poznania albo okolic:)mogę podac nr gg 42152759 :P

Gość KatowiceOnnna
Niestety, ja jestem dość wymagająca do kobiet i również nie potrafię odnaleźć kobiety, która nie wyglądałaby jak facet... chciałabym odnaleźć atrakcyjną, delikatną i uroczą dziewczynę, niestety chyba takie nie trafiają się często ;x Jeśli chcesz to chociaż mozemy porozmawiać na gadu :) 48894003 zapraszam ^^

Gość gość
witam, Kobiety sa najlepsze, sama szukam mam 24 lata i mieszkam w Niemeczech z okolic Frankfurtu czy ktoś znajduje sie też w tym rejonie i miałby ochote sie poznać? pisać Pozdrawiam

Gość gość
madalena024@poczta.fm , okolice Frankfurtu w Niemczech

Gość gość
Podbijam. Chciałabym znaleźć znajomych po 30. Po prostu znajomych inteligentnych, sympatycznych i na poziomie z Poznania. Czy możecie podać maile?