Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ew.a

Ból piersi tydzień po stosunku

Polecane posty

Gość ew.a

Witam. Mam 20 lat, rozregulowane cykle, nigdy nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej. w piątym dniu cyklu kochalam się ze swoim facetem bez zabezpieczenia i do końca (nie boimy się ciąży). Tydzień po tym zaczeły mnie boleć piersi, stały się większe, czasem boli mnie podbrzusze i jestem bardzo drażliwa. Dwa tygodnie po stosunku zrobiłam test- wynik negatywny ale może to za wcześnie... Sama już nie wiem. Błagam, powiedzcie mi czy któraś miała podobną sytuację... To dla mnie BARDZO ważne, nie wiem co mam o tym mysleć...

Gość ew.a
zastanawia mnie tylko czy zapłodnienie w 5 dniu cyklu jest możliwe...

Gość ew.a
tak w ogóle miało być w kakałko ale on tego nie rozróżnia jak widać :(

Jest możliwe zapłodnienie w 5. dniu cyklu. Czasami tak się zdarza. Poczekaj jeszcze z tydzień i powtórz test. Ja raz tak miałam, ale okazało się to być tylko nieporozumieniem, a racze j strachem, że mogłaby to być ciąża. Objawy mi minęły po dwóch tygodniach.

Gość ew.a
Droga pani od "kakałka' Proszę się nie podszywać. Dla mnie to nie powód do żartów

Gość ew.a
Nie wiem czy była bym w stanie wmówić sobie trwający przeszło tydzień ból piersi, ale cóż, ludzki organizm jest niezwykły więc wszystko możliwe. mam do was prośbę. Nie zwracajcie uwagi na dziecinne wpisy podpisane moim imieniem. widocznie komuś się nudzi

Gość alunia_9tydzien5dzien
Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. A podszywaczką się nie martw jak to mówią są ludzie, ludziska i parapety ;) trzym się ewcia

Gość ew.a
Słyszałam, że testy często kłamią... Zgłupiałam już od tego wszystkiego. Ponawiam pytanie: czy któraś z Was miała taką sytuację?

Gość eifssrthbjh
nie łamać mi się tu

Gość peperoni,,,
zrobiłaś 2-gi test?

Gość ew.a
nie... Na 2 test jeszcze chyba za wcześnie...