Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona24ona

Nie mogę się zmusić do minety

Polecane posty

Gość ona24ona

Tyle raz mój facet chciał mi to zrobić, ale mu nie pozwalam. Kurcze wstydze się tego, jakoś mi głupio jak on jest tam w dole. Przecież to obślizgłe jest, mokre, nie wyobrażam sobie jak można to robić. Z jednej strony chciałabym, ale z drugiej nie mogę się przemóc. Zawsze strasznie się stresuję jak on schodzi w dół. Wiem, że to niemądre, no ale tak mam:(

Gość nfjhfjnjfhkdfn
nie wiesz co tracisz

Gość Piecyk-bez-chlebka
więc sie nie zmuszaj, bo i tak nie bedzie to dla Ciebie miłe.

Gość .jkjkasia
moze dla ciebie jest to nie mile ze on ci moze lizac mokra cipke ale jrgo moze to podniecac

Gość Meloman25
Ha, widzisz, ciekawe. Tylko pamiętaj, że dla faceta twoja cipka na pewno nie jest oślizgła, wilgotna i nieciekawa tylko jest bardzo podniecająca. Nie powinnaś tak o niej myśleć, ona wcale nie jest taka jak ci się wydaje.

Gość nieeinna
Rozumiem bo tez nie lubie

Gość nieeinna
Wydaje mi sie ze nie ma sie do tego zmuszac bo sex moze byc fajny I bez tego

Gość alkohol nie załatwio sprawy
w seksie nie można się zmusić, po alkoholu może i człowiek robi rzeczy których nie chce, ale czy wtedy jest sobą? Ja też tego nielubię, rzygac mi się od tego chce, zwłaszcza jak on zchce po "tym" za raz się całować. Obrzydliwość.

On tak nie myśli bo inaczej nie chciałby tego robić:) Nie zmuszaj się na siłę ale to może być naprawdę przyjemne i dla Ciebie i dla partnera, warto spróbować:) Odpowiedni nastrój, wino... ale bez przesady i będzie dobrze... a jak Ci się nie spodoba to tego więcej nie powtórzycie i tyle, seks może być świetny i bez tego

ja tez na poczatku sobie tego nie wyobrazałam. Jak stalo sie to 1 raz byłam tak sztywna z strachu ze moj to mało nie pekł ze smiechu. a TEeraz? phew... drobnostka:D