Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealista od dziecka

Nieszczęśliwy idealista

Polecane posty

Gość Ten sam problem, lat 19
To jest egoizm w takim razie. Do niedawna tak miałem, ale się przestawiłem i jednak znalazłem pewne wady. Teraz nad nimi pracuję. :)

oj no moze w koncu sobie znajdziecie swoj włąsny prywatny ideal, no chyba nie chcecie byc sami do konca swiata co ?!

Ja mam taką nadzieję. Najgorsza jest myśl, że mam taki swój ideał, ale mam wątpliwości, czy zasługuję na taką dziewczynę... :)

Gość idz do psycholaa
nie zgadzam sie , to Ty właśnie jesteś nieidealny,tak Ty

Gość tuuuuuut
ideały nie istnieją bo dla każdego co innego jest idealne;)

Gość PPPPPPPPPhhbhzbzbzbzb
Mowisz, ze Jestes prawie idealny, a z tego co widze, to Jestes pizdolina meska i nic wiecej.

Wiadomo, że chodzi tu o ideał, ale subiektywny, czy tam prywatny. :) Nie chcę o takim pisać na razie. Wolałbym coś przeczytać ciekawego na ów temat. Dopiero co studia zacząłem i dlatego mam takie dziwne, niedojrzałe myśli w głowie. Pewnie się znajdzie jeszcze super dziewczyna. Podobno dzieję się to znienacka. :)

no nic, ja mam z kolei tak ze podoba mi sie milion typow i kazdy cos innego ma...dobra najlepiej to chyba nei rozkminiac i przyjac zalozenie ze jak ma sie trafic to sie trafi i juz.

ja uwazam ze dobrze jest miec swoj ideal niestety idealistom najtrudniej ale tak z ciekawosci twoj ideal ma konkretny kolor wloso itd pytanie do wszystkich idealistow

Brunetka, albo szatynka. Byle nie blondynka, jeszcze ani razu się za taką nie oglądałem. :)

Nie i nie mam złego zdania o nich. Po prostu jak dziewczyna, to tylko ciemnowłosa. :)

Ja lubie rude :)

nienormalne jest tak oceniac, ze tylko niebieskie oczy albo tylko z pieprzykiem nad lewym okiem ! jakby to bylo najwazniejsze..... to nieco mowi o niedojrzalosci no ...

Kapusta, tacy jak oni nie znajda dziewczyn. Jak mowie ja lubie rude dziewczyny, ale to nie oznacza, ze inne mi sie nie podobaja to idiotyczne miec takie chore wymagania jak Ci kolesie.

Chodzi tylko o kolor włosów. A resztą niech mnie sama zaskoczy. :)

Ten sam problem, lat 19 A co zamierzasz dac od siebie problemie 19 letni ?

no ja uwazam ze po prostu musi mnei krecic ta osoba, a to czy ma blond czy braz to wsio ryba, nawet jak mi sie rudy trafi, to super, byle mnie jaral. a i tak jak ktos nie ma oleju w glowie, to moze mnei cmoknac, polmozga nie chce !

tak jestem blondynka ale wg mnie kazdy kolor jest fajny jesli pasuje do reszty ale idac dalej kolor oczu nie ma znaczenia jesli tak to co liczy sie na pierwszy rzut oka

Co zamierzam dać od siebie? Właśnie o tym częściowo wcześniej wspomniałem. Jak na razie staram się robić wszystko, żeby mieć co zaoferować. Można powiedzieć, że taka lista "cechy idealnego faceta" jest moim przewodnikiem i motywatorem. Mam świadomość, że mogę nie być idealny dla takiej dziewczyny i dlatego staram się coś z tym robić. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. :)

Ale jak na razie, to myślę, że najgorzej nie wypadam.

Podoba mi się dosyć sporo dziewczyn. Ale są to takie dziewczyny, z którymi nie chciałbym się wiązać. W przeciwieństwie do moich kumpli, których marzeniem jest "wyrwanie" właśnie takiej. Na przykład im o wiele więcej dziewczyn się podoba i śmieją się, że ja chyba nigdy nikogo nie znajdę. Ogólnie kontakt z dziewczynami idzie mi łatwiej niż im, ale nie wykorzystuję tego. Po prostu czekam na tą jedyną, o którą będę się starał...

no to choc dobre i to. no i dobra czekaj na swoj ideal, juz lepiej zebys czekal niz rzucal sie na byle co, jak niestety niektorzy, kota w worze biora i sie ciesza.. .