Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvv

1-wszy lot Warszawa - Londyn

Polecane posty

Gość vvvvvvvv

nie wiecie z ktorego terminalu sa odloty do londynu i czy na okeciu wszystko jest oznakowane tak ze mozna trafic bez problemu do samolotu ? :)

Gość ten sie znowu tu panoszy
trafisz bez problemu zazwyczaj terminal 2 wszystko jest dobrze oznakowane, zapewniam

Gość vvvvvvvvvvvv
mam wydrukowana karte pokladowa na ktorej jest napisany czas kiedy trzeba sie pojawic przy bramce do damolotu a obok nr 006 co on znaczy?? bo to nie jets przeciez gate bo gaty maja taki format A32 czy B 23

Gość ten sie znowu tu panoszy
nie pamiętam do czego to oznaczenie, ale najwazniejsze jest ta bramka z A lub B poza tym, tam są wszędzie ekrany na których jest napisane co i jak więc zapewniam Cię, że problemu nie będzie jesli lecisz Wizzair-em to faktycznie bramki sa dosyc dalek, trzeba przejsc calą halę, ale na pewno trafisz, bo oznaczenia są bardzo czytelne

Gość vvvvvvvvvvvv
dzieki za wyjasnienie, tak wizz airem lece ale wydawalo mi sie ze na karcie powinnam miec nr bramki A czy B a ja tego nie mam i nie wiem o co chodzi :(

Gość
nie musisz mieć numeru bramek, ale jak tylko wejdziesz do terminala to możesz przeczytać na rozkładzie lotów poza tym podają Ci numer bramki przy odprawie

Gość vvvvvvvvvvvv
aha to dzieki a w takim razie ten nr 006 na karcie pokladowej (bo odprawilam sie online) co znaczy??

Gość aaaajajakakkaak
vvvvv,to co sobie wydrukowalas to nie jes karta pokladowa!!!!!!!!!!tylko potwierzdenie zakupu biletu:).karte wyda Ci pani po odprawie,zalezy do ktorego Londynu??w sensie Heatrov??czy moze Luton??Do Londynu odlatuje z Gate A,do London-Luton gate A-36

Gość aaaajajakakkaak
jaki nr??moze to jest nr lotu??a w zasadzie nic nie musisz drukowac,wystaczy ze pokazesz paszport lub dowod i tyle

Gość
jak leci Wizzair-em, to musi (a raczej jest wskazane jak nie chce dopłacać na lotnisku) by odprawić się online i wydrukować potwierdzenie to proste jak drut, na stronie Wizzair taka żółta ramka po lewej, wypełniasz dane, drukujesz i z tym do odprawy, a tam dostaniesz karte pokładową Wizzair lata tylko na Luton z Warszawy

Gość vvvvvvvvvvvv
do luton, na tym polega odprawa online teraz że wpisuje sie wszytskie dane z dowodu i przechodzi sie do strony wydruku karty pokladowej a przy odprawie baghazowej tylko pokazuje dowod i karte i tyle i ona juz mi nic nie wydaje za brak wydrukowanej karty pokladowej to by sie 10 euro kary zaplacilo, tylko nurtuje mnie to 006

Gość
i oczywiście nie jest to to samo co wydrukowane potwierdzenie na mail

Gość
ja na swojej starej karcie sprawdziłam i mam 019 i do niczego mi to potrzebne nie było, więc się uspokój :) a karta nie jest taka stara, bo leciałam miesiąc temu :)

Gość vvvvvvvvvvvv
to dzieki sie uspokoiłam trochęm a odprawe paszportowa tez sie przechodzi i w ktorym ona jest momencie???

Gość vvvvvvvvvvvv
a to tez lecialas ta sama trasą a pierwszenstwo wejscia na poklad oplaca sie czy bez roznicy? :)

Gość
jak zdajesz bagaż, to pokazujesz paszport i tą wydrukowaną kartę potem idziesz za tłumem ;) i pokazujesz znowu kartę (tym razem tą którą dostałaś przy zdawaniu bagażu) i paszport, potem są bramki, prześwietlenie bagażu podręcznego, idziesz znowu i potem pokazujesz paszport przy kolejnej bramce a potem szukasz swojego wyjścia, to Twoje to na końcu ale nie zawsze A36, chociaż zwykle A trzydzieścikilka, potem pokazujesz znowu paszport i bilet, jak już będzie podstawiony samolot - to się wyświetla nad wejściem do bramki, i idziesz do autobusu, a potem samolot

Gość
dla mnie bez różnicy, to zależy czy bardzo chcesz zająć konkretne miejsce, bo są nienumerowane

Gość vvvvvvvvvvvv
aha dzieki :) czyli jak oddam bagaz pozniej ide do odprawy tej bezpieczenstwa i tam sa wszyscy czy tylko Ci jadący do Luton?? wiem gupie pytania ale jak jestem zupelnie zielona ;)

Gość
nie nie wszyscy, tam już są "pomieszani" ale jak juz wiesz jaki masz numer wyjścia to idziesz za oznaczeniami na dziś dobranoc, i powodzenia nie martw się jak ja leciałam pierwszy raz tez byłam zielona ;) po odprawie tej z prześwietleniem bagażu kierujesz się w prawo, i do końca, bo wizzair ma swoje bramki na szarym końcu terminala

Gość vvvvvvvvvvvv
dzieki jak nie wiem co, juz wiem duuzo wiecej , dobranoc papapa :)

Gość nnnnnnnnnnnn
a nie jest tak ze tylko idzie sie z ta karta wydrukowana i nic juz nie daja wiecej ???

Gość nnnnnnnnnnnn
??????

Gość daja wiecej, daja
ta kartka jest potrzebna tylko przy odprawie, tam dostajesz juz inna na 100% latam dosyc czesto, wiec wiem

Gość nnnnnnnnnnnn
czyli z TERMINALA 2 zawsze sa do londynu loty, tak???

Gość nnnnnnnnnnnn
czyli terminal 2 jak do Londynu tak >???? :)

Gość co jest z moim nickiem?
jeżeli Wizzair-em to drugi, co do innych linii to nie wiem

Gość nnnnnnnnnnnn
dzięki :)