Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta nic nie warta

do osob ktore cierpialy na depresje

Polecane posty

Gość marta nic nie warta

wpisujcie tutaj jakie sa wasze objawy? jak sobie z nimi radzicie? co z wasza samoocena?( ja mam koszmarnie niską;(- w ogóle nie potrafię myslec o sobie dobrze...)Czy bierzecie leki? i najwazniejsze- czy ktos kiedy wyleczyl sie z depresji tak w 100%?

Gość marta nic nie warta
nik? nic? tylko ja taki odmieniec jestem?

Gość taa niedobra pupa
jednym z charakterystycznych objawów jest lepsze samopoczucie wieczorem niż rano.

Gość marta nic nie warta
tez tak mam

Gość gracha
bezpłatny test Becka na depresję-google sporo ci wyjaśni

Gość taa niedobra pupa
ja mam stały niedobór serotoniny w mózgu i u mnie polega to przede wszystkim na apatii. Czasem może do złudzenia przypominać lenistwo - nic się nie chce - a w\zwłaszcza robić porządki i rzeczy do których potrzeba sporo energii - schylania, itp.

Gość marta nic nie warta
ja niestety tez odczuwam ogromna niehcec do zrobienia czegokolwiek. Takie straszne lenistwo nie do pokonania. i na dodatek dochodza wyrzuty sumienia ze marnuje czas nic nie robiac. Ide jutro do psychiatry. 3 lata temu bralam leki i bardzo mi pomogly, ale niestety teraz depresja wrocila.Pewnie mam te niedobor serotoniny zapisany w genach, bo moj brat popelnil samobojstwo, ktore na pewno bylo przyczyna depresji( jakies pol roku przed smiercia, zawalil studia, i ciagle powtarzal jaki on jest strasznie leniwy i ze nie ma sily z tym wygrac)

Gość gracha
mówią,że depresja nie jest genetyczna,ale ja się leczę,moja siostra się leczy...no,może cię nie pocieszyłam,chciałam Ci powiedzieć,że nie jesteś sama,inni też tak mają...

Gość wyszlo mi w tym tescie 22
punkty, mam gdzies z tym isc??;/ fakt ze nie czuje sie najlepiej kiedys bralam deprim ale u lekarza nigdy nie bylam bo mi wstyd...;/ wydaje mi sie ze jakos dam rade sama i sie troche mecze..

Gość gracha
niech się wstydzą ci,którzy się nie leczą.jaki to wstyd?!taki sam lekarz jak każdy inny,a większość pacjentów to ludzie z nerwicami.osobiście Deprim uważam za cukierki,choć wiele osób twierdzi,że pomaga.lecz sie,po co tak cierpieć?

Gość gracha
do psychiatry nie trzeba skierowania