Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajojq

Do wszystkich Pań.

Polecane posty

Gość Kajojq

Drogie Panie. Otóż mój problem polega na niemożności znalezienia Kobiety. Nie mam pojęcia w sumie dlaczego. Może nie jestem okazem Boga seksu, ale za szczególnie brzydkiego też się nie uważam. Nie mam nałogów, potrafię się zachować, studiuję prawo, zawodowo tańczę, od 12 lat gram na fortepianie. Nie wiem, co jest nie tak, ale raczej nie cieszę się szczególnym powodzeniem u kobiet. Skąd to może się brać? :/

Gość offtop_wielki
a co grasz? :)

Gość Kajojq
Wszystko co się da ;)

Gość offtop_wielki
A lubisz klasykę?

Gość u k u j e ?
bo tu wszyscy wiedzą najlepiej :D

Gość Bizja
Tiaaa, bo pewnie książę czeka aż jakaś się rzuci w jego objęcia... Niestety większa część normalnych kobiet czeka na pierwszy ruch faceta. Wbij sobie to do łba i albo zacznij zagadywać kobiety, albo siedź dalej i czekaj.

Gość a ja takich lubię
:p

Gość Kajojq
Klasyka - owszem. Ze wskazaniem na Mozarta i Bethovena, z domieszką Bacha, Ravela i innych. Ostatnio, jeśli już mam czas, staram się wzorować na Możdżerze, a szczególnie do gustu przypada mi muzyka Jana Kaczmarka (filmowa) i interpretacje współczesnych utworów. Co do zdjęcia - spoko, ale na maila :P

No tak, fajny facet, a wszystkie kobiety narzekają, że takich już nie ma. Gdzie się tacy jak Ty chowają :)

jak to przeczytalam to od razu wiem czemu. Wygladasz mi na narcyza, pewnie jestes zarozumiały i byc moze egoistyczny, za wysoko sie cenisz i jestes zbyt pewny siebie, to odstrasza

Gość Kajojq
Widzisz, chodzi o zaineteresowanie. Nie bijesz chyba idioto to lasek, które w żaden sposób nie dają ci znaków, które mogłyby cię skłonić do zagadania, prawda? :>

Gość offtop_wielki
Ja najbardziej Szopena, ale i tak zazdroszczę tej której będziesz grał... Powodzenia:) 🖐️

Gość Kajojq
egoistyczny? :) Hmmm nie sądzę. Narcyzem też z pewnością nie jestem ;)

Gość hahha hahha
a prześlesz mi zdjęcie na maila? uwielbiam muzyków z prawdziwego zdarzenia :*

Gość hahha hahha
maggi1000@poczta.onet.pl

Gość Kajojq
PS nie sądzę, żebym zakładał taki temat na forum, gdyby nie to, że moja pewność siebie leży i kwiczy :)

Gość Kajojq
CarrieBradshaw - nie przestrasz się, wybiorę coś specjalnego, nieodstraszającego :)

Gość Ewaldi
sam widzisz, pierdola saska jesteś ! gdybyś tu napisał, że dopiero po 8 latach wyszedłeś na powietrze za różne rozboje i gwałty to gwarantuję, że już kolejka kobiet by była a tak czym kobiecie zaimponujesz, że zagrasz na harmonii albo na pianinie l do tego zatańczysz , weź przestań facet , naucz się szczekać to może jakaś chętna się znajdzie :)

Gość Kajojq
Studiuję prawo właśnie po to, żeby takich recydywistów wpier.dalać za krateczki ;)

Gość Bizja
" Widzisz, chodzi o zaineteresowanie. Nie bijesz chyba idioto to lasek, które w żaden sposób nie dają ci znaków, które mogłyby cię skłonić do zagadania, prawda? :>" Z tego zrozumiałam to, co właśnie napisałam wcześniej. Nie podchodzisz, nie zagadujesz i się dziwisz. Nie każda laska będzie Ci puszczać oczko, czy ślinić się aż podejdziesz... Zresztą jeśli szukasz pustaka, który tylko na Twój wygląd zewnętrzny zareaguje, to krzyż na drogę. W takim razie idź na siłownie, do fryzjera i kosmetyczki, a nie do fortepianu siadaj.

Gość tak tak ukuje
bo kuć tylko dobry chłop potrafi :)

Gość tak tak ukuje
o blondi się wzięła i zniesmaczyła.

Gość Kajojq
Chyba nie do końca. Problem mam duży. Może wiąże się to z tym, że po 4 latach związku dowiedziałem się, że jedyne co pociągało moją kobietę to pieniądze? :|

A może myślą, że nie mają u Ciebie szans. Onieśmielasz kobiety :)